0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde (3,002 puan) tarafından

Süt mayalayim dedim hiç tutmamış acaba soğuk mu oldu dedim gece ısıttım yine tutmamış hazır yoğurt kullanmıştım.ondan mı olmadı acaba :(

9 Cevaplar

0 oy
(45,021 puan) tarafından
Hazır yoğurtla olur ama Suner soğuk mayaların parmağını biraz yakacak 
-Reklam-
0 oy
(345 puan) tarafından

Hazır yoğurtla oğluma hep yapardım yoğurt tutardı ama yıllar geçti ben bile unuttum mayalamayı  acaba soğukmu mayaladın yada çok sıcakmı ?

(3,002 puan) tarafından
Soğuk da olsa geri ısıttım gece yazık oldu süte
0 oy
tarafından
Ben de mayam kalmayınca hazır yoğurt kullanıyorum tutuyor gayet güzel. Isısını ayarlayamamış olabilirsin kuzum 
tarafından
Aylin ula her yerde buluyon beni  :D yiteerr
0 oy
tarafından
Ya çok soğuk yada çok sıcak mayalamissin
0 oy
(3,559 puan) tarafından
Ben hep hazır yoğurtla mayalarım gayet güzel olur 
0 oy
tarafından
Tutar aslında neden tutmadı ki erken mi açtın üstünü 
0 oy
tarafından
Hazır yoğurtla oluyor cnm.ama çok tatsız oluyor. Sen başka bir yerde hata yapmışsın 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ben hep hazırdan yapıyorm canım parmağını yakar ama yakmaz gibi bir ortada yapman lazım sutun sıcaklığını sen biraz soguk yaptın herlde 
0 oy
(799 puan) tarafından
Ben aksam kaynatır sütü biraz soğumasını beklerim. Elim içinde 10 saniye kadar durabiliyorsa bir kaşık hazır yada ev yoğurdu ile mayalarım fırını açar biraz ısıtırım ılık olcak şekilde . Sütü içine koyar sabaha kadar mayalanmasını bekler daha sonra sabah erkenden dolaba koyarım akşama kadar yada bir sonraki akşama kadar yemezsen daha da iyi oluyor 

Bu şekilfe yapıyorum canım ben 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 2,342 göst.
27 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 224 göst.
9 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Sukufe (8,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 309 göst.
4 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
16 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,702 soru

23,654,207 cevap

308,643 kullanıcı

...