0 oy
1,485 göst.
Diğer kategorisinde (1,527 puan) tarafından

Kızlar komik gelecek belki ama annem eşimle uyumamdan rahatsız ne yapabilirim tamam 10 gündür zaten ayrı yatıyorduk sezeryanliyim diye bugün beraber yattık suratını astı bi yüzü gülmedi sabahtan beri bu arada normal de de bize geldiğinde akşam eşim erken uyur ben yatağa gidecek oldum mu sana buraya yatak yapayım der hani ameliyatlı olduğumdan dolayı kızmıyor normal de de öyle ya nasıl tepki vereceğimi şaşırdım :ermm: eşim de ayrı yatmaktan hoşlanmıyor dikkat ederim yatarken diyor ki hiv kıpırdamadan yatar öyle de kalkar 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim eşim ayda yılda bir işine gelir gelince annemlere geliriz bir iki günlüğüne bende utanıyorum valla ama annem kanepeye sığmazsnz diyor :))) eşim izin vermiyor birlikte yatıyorz valla :))) ama Sabah utanıyorum
(1,527 puan) tarafından
Kız kendi evimde yatak odasına gidemiyorum öyle dusun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kıskanıyor olabilir seni
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Hayatımda bu kadar  saçma bişey duymadım normalde de öyle yapiyo demişsin eşinle aynı yatakta yatmayıp caminin hocasıyla mı yatcaksin tövbee kusuruma bakma canim ama annen hata yapiyo eşin kizmakta haklı sonuçta evlisiniz ve adam yanlız yatmayida sevmiyomuş  anneni dinleme araniza soğukluk girer sorunlar olur diyim bak sen annene tatlı dille söyle olmadi uyar olmaz öyle şey 
(1,527 puan) tarafından
Dinlemiyoruz zaten ama devamlı surat yapıyor devamlı laf sokuyor
(1,134 puan) tarafından
İstediği kadar yapsın kiskaniyo mu seni acaba diycem ama ne biliyim annenin yaptığı normal değil altında mutlaka bi sebep vardır konuşmalısın
0 oy
tarafından
Değişik vallahi. Ben doğum ettiğim ilk gün bile eşimle yattım aramıza yastık kattım sadece benim eşimde hiç dönmez ama ne olur ne olmaz bende sezeryan oldum çünkü, benim annemde şuan benimle kalıyor öyle birşeye asla karışmaz. Sende annenle konuşmalısın bence o senin kocan sonuçta beraber yatmalisin tabikide
(1,527 puan) tarafından
Normalde eşim de dedi ayrı yatmak ben diye eve geldik annem direk eşime sen git yat ben onun yerini yaptim dedi ilkgun diye eşim de seslenmedi ama şimdi yatıyoruz diye surat yapıyor ki eşim yattığı gibi kalkar hatta benim ustum açılsa uyanır bakar örter
tarafından
Kuzum kesinlikle annenle konuşmalısın bence bu iyi ve hoş birşey değil
0 oy
(223 puan) tarafından

Annen kiskanior kocanla seni herhal:D

İlgili sorular

0 oy
63 cevap 1,740 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,817 göst.
14 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu