0 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde (2,029 puan) tarafından
bir saat önce aradılar gelecekler diye eşimi hala gelmediler eve giriyolar mi ne yapıyorlar ne diyorlar sizi de aradılar mi gelmeden gercekten geldiler mi bir arkadaş gelmiyolar ariyolar kandırıyorlar gelmiyolar dedi

2 Cevaplar

0 oy
(6,065 puan) tarafından
Eevt kız yalan az 1 saat önce getrdı ler inceleme falan yok bna hes kodu indirin dedıler evi incelıyır dedıler ama yalan kolıyı bırakıp gtıtıler
(2,029 puan) tarafından
tamam canım şimdi anladım açık kapıdan başvuru yapmıştım onun ama ben eşim çalışmıyor çocuklara bakmakta zorluk çekiyorum bin tl pandemi parası için yazdım onun için gelmiş mesaj ama ben bir ay önce yazdim
(6,065 puan) tarafından
Link nye atılmış ben onu anlamadm yaa sorgulamak için mi
(2,029 puan) tarafından
link yanlış yazıp acmisim o ankara için yardım başvuru formuymus yine çıkmadı para kız çok ihtiyacımız var çıkmıyor üstümüze birşey yok sigorta yok of
(6,065 puan) tarafından
Ayy he yaa bızım alt komşu varya kız hem arabası var ev onlarınn kolı yardım gwtrmşler zenginlere veryorlar vala
(2,029 puan) tarafından
Hiç sorma
-Reklam-
0 oy
tarafından

Asla öyle bir şey yok ben ibb market kartı için başvuruda bulundum 3 ay sonra geldiler telefonda sordum ne zaman gelirler belirli bir zamanı varmı dedim onlarda ansızın gelirler size haber etmezler dediler bana aynende öyle oldu geldiler bakdılar evime yani evin içini gezmediler soru sordular 3 gün önce de mesaj geldi işde gerekli evrakları teslim edin diye bakalım nolcak selime deymiş yeri oraya götürcek eşim 

(2,029 puan) tarafından
geldiler çok sagol
tarafından
Hayırlısı olsun bakalım
(2,029 puan) tarafından
maaşı sigorta yi sordular acaba arkasından başka bir yardım gelir mi çekindim soramadim
tarafından
Keşke sorsaydın ama mesaj gelecek falan demedilermi
(2,029 puan) tarafından
onlar gittikten on beş dk sonra bir mesaj geldi avcılar belediyesine basvurunuz alınmıştır ben belediye ye yapmadim acaba onlar mi yapti

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 762 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 310 göst.
6 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fato11 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 225 göst.
8 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
3 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miniminnosannesi (44 puan) tarafından soruldu

411,729 soru

12,394,660 cevap

44,072 kullanıcı

Kategoriler

...