0 oy
499 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından
Instagram da anasayfa da hep çıplak kız fotoları cikior bakmadım etmedim neden hep sürekli çıkıyor yoksa normal mi baktığımız şeyler mi cikar anadayffa

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çünkü hiç bir yerden eksik kalmıyorlar ki bı yerlerini açma meraklıları
-Reklam-
0 oy
(14,235 puan) tarafından
Normal değil onlara benzer birseylere bakmışsindir algoritma neye bakarsan onu çıkarır karşına 
(192 puan) tarafından
En çok beğenenler de cikior demi
(14,235 puan) tarafından
Beğeniler değil ne tarz şeylere bakarsan onlar karşına çıkar ben mesela magaziné bakarım yine öyle şeyler karşıma çıkar eşimde futbol à bakıyor hep futbol haberleri okuyor onda da
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Hayır en çok izlenenler çıkıyor genel olarak bazılarıda sponsorlu oluyor bende o durumdan çok rahatsizim 
(192 puan) tarafından
Bazıları da demiş bakarsan çıkar şaşırdım ya
(3,033 puan) tarafından
Hayır ya keşfede ki videolar kendiliğinden çıkıyor ama fotoğraflar genellikle baktığın konular mesela ben eşimle beraber kullanıyorum ya yemek çıkıyor yada eşim spor fitness falan o tarz şeyler çıkıyor
0 oy
tarafından
O tarz şeylere bakmissjndir ondan çıkar 
0 oy
(318 puan) tarafından
Ya eşim de bakan biri değil ama hep çıplak resim çıkıyor sayfasında bende şifresi var hiç girmez ama neden çıkıyor bende anlamadim . Hatta kendisine sordum vallahi billahi hiç bakmadım nasıl çıkıyor dedi . Kafayı yiyecem bu yüzden.  Sk sk diyorum onun sayfasından dini paylaşımlara bakayım da silinsin çıplak kızlar ama yok gitmiyor Allah belâlarını mi versin Allah ıslah mi etsin ne diyim belemedim ben eşime güveniyorum da niye çıkıyor bilmiyrm 
(13,312 puan) tarafından
Onun sonuç olarak instagramı var mı?
(318 puan) tarafından
Varda o çıplak kızlara bakmaz . Ve takip isteği bile kabul etmez
(13,312 puan) tarafından
Bakmak değil zaten takipçi satın alıyorlar ordan geliyor ben de eşimden temizledim 3-5 tane
(318 puan) tarafından
Ilgilrnmiyorum yaptım şimdi.  Hepsi gitti valla çok şükür
(13,312 puan) tarafından
Eline sağlık canım
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Bu takipçi satın alma durumu var ya nasıl örgü sayfaları bizi satın alıyorlarsa erkekleri de bu kadınlar takipçi alıyor eğer WiFi den bağlı isen ve eşin bunu farketmedi ise sende de çıkar. 
0 oy
tarafından
Neye bakarsan o çıkıyor daha fazla ama arada kendiliğinden de bazı şeyler çıkar tabi
0 oy
(874 puan) tarafından
Öneri sayfa olarak geliyor canım bakmadın mi zamanla gider onlar 
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Canim resimdeki üç noktaya bas ilgilenmiyorum de resmi gördükçe ilgilenmiyorum artık bas çıkmaz bidaha  
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Anasayfa takip ettiğin sayfalar cikar
0 oy
(781 puan) tarafından
Kuzum benimde instdan hep kıyafet bebek kıyafeti ve bebek için lazım olacak şeyler çıkıyor neye bakarsan onlar çıkar genellikle 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 227 göst.
29 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huzurevlatlarimda34 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 312 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,933 soru

24,378,674 cevap

348,537 kullanıcı

...