Kızlar iyi geceler ya bekarlktan beri daha doğrusu tüylerim çıkmaya başladığından beri en nefret ettiğim şeydir ağda yapmak yaptırmak. Lazere başladım kurtuldum dedim lazer bitmedn 3. Cu seansta hop supriz bir gebelik smdi geri döndük agdaya. Geçen ay yaptırdım smdi gene ağda zamanı geldi bide kızım küçük 17 aylık bensiz durmuyor çok aglarms komşuya bıraktım 1 defa dün de hastaneye gittim hatta hastaneye çok yakın bi akrabama bıraktım küçük çocuğu da var oynattığı halde nasıl ağlamış koştur koştur geri geldim. Ay artık eşimden utanıyorum bide çok kılıyım. Kızımı uyutup kolumu koltuk altıni aldım bacak ve özel bölgem kaldı yarın da bacak alsam özel bölgemi gene almyrm ben mecbur gidecm nasıl edecm ben ya hadi smdi yapyrm da sonra naisl olacak kızım da hep kuaföre gittim
Lazere git kurtul agdadan kurtul
5. Seansta hamileliğimi öğrendim yarım kaldı bnmde..
Bende nefret eden ağrıya dayanamayanlardanım ilk zmnlar kendim yaptım lazer için verilen uyuşturucu jelden sürüp :) sonra kendim yapamaz oldum göbekten malum :) ondan sonra eşim yaptı tiksindi miksindi ama yaptı valla başka çare yoktu karantina vardı kapalıydı heryer e kendimde eğilemiyodum doğana kadar yaptı doğumdan sonra 2 defa yine yaptı şimdi artık hep kendim yapıyorum :) tabi uyuşturucu jel ile
1,488,372 soru
24,329,281 cevap
345,613 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın