Tebrik ediyorum seni Rabbim inşallah gönlüne göre verir ❤ öyle olması gerekiyo dünya sanki bize mı kalıcak insan mutlu yuvası olsun diye evlenir ama kaynanalar hep kıskanç oğlu karısını seviyo diye halbuki evladın anneye karşı sevgisi azalmazki ama gelde bunu geri kapalılara anlat yok ne biliyim para harcamasını istemez gezdirmesini istemez tamam da onun ailesi o sonuçta yani ona para harcamiyicakta sana mı yediricek maaşını..esim yeri gelir ailesine destek olur benim aileme bile şuan şu kadar para ver desem Allah razı olsun çıkarır verir benim ailemede kendi ailesine de vermek zorunda değil onun önceliği biziz ama ayda yılda bi sıkışırlar verir o zaman ses etmem çünkü onu büyüyen kadın o fakat sürekli sürekli bizden maddi destek beklerse iş değişir yani bu sadece benim için değil bence herkes için aynı ama bazı kaynanalar var oğlu eve ne alırsa hesap sorar..benimde bi oğlum var bende isterim yuvasında mutlu huzurlu olsun en başta çevresine sonra eşine iyi olsun çünkü çevresine karşı kötü olursa zaten karısına da kötü olur Allah onlara iyi yazılar yazsın inşallah