Kızlar burda okuyorum şu kadar aylı hâla emiyo gece emiyo gündüz emiyo o kadar özeniyorum ki. Sabah sabah yine aklıma geldi yine sinir oldum. Sezeryanla doğum yaptım evr geldim annem de tabi kaynanam olcak kadın ne bi çorba yapmış ne birşey kendi kardeşleri gelmiş sözde beni ziyarete hepsi erkek ya allah askina yeni doğum yapmış kadına erkek hasta ziyaretine herneyse hiç birşey yapmamış kendi kardeşlerine yemek yapmış benim annem de bana süt ısıttı içine ekmek doğrayıp ben öyle yedim. Duşa gircem adamlardan giremiyom sinirden stresten sütüm gelmiyo neyse ertesi gün biraz iyiydi yani iyiydi dediğim laf falan sokmuyordu yine ilgilenmiyordu. Bir de nasıl vicdansız oğlum kararıyo bozarıyo gazdan nasıl ağlıyo bi gelip bakmıyo neden bu kadar ağlıyo diye zaten diğer gün 2 günlük olmuşum artık iş yapabilir mişim diye kavga çıkardi evden kovdu annemle beni babamı aradık hemen geldi aldı. Annemlede biraz sütüm düzeldi tabi stres yapıyorum ama kardeşlerim halalar kuzenler moral oldu bana. Eşimin hatrına geri döndüm dedi oğlumu özledim 2 günlük doyamadım falan düzelen sütüm geri dönünce yine gitti neler yapmadılar bana oğlum ağlıyo kendilerine kahvaltı hazırlıyolar beni hiç çağırmıyolar ben yine sütüm gelsin diye yüzsüzlüğümle gidiyorum bu sefer kavga çıkarıyorlar öyle böyle derken ben hep uğraştıp oğlumu emzireyim diye hemde oğlum öyle güzel emiyodu ki. 40 günlük vardı yoktu oğlum bu sefer eşimle ikimizi evden kovdu gittik eşimin patronun evinde kaldık paramız yok oğlum ağlıyo falan filan zaten sonra iyice kesildi. Oğlumun rızkına engel oldular hakkımı onlara helal etmiyorum ben onlar yüzünden oğlumu emziremedim. Ama şimdi çok kıymetli oldu oğlum esime diyor getir aslinda hiç yollamak istemiyorum ama eşimle çok huzursuz olucaz geçen hafta gidemedi hava kötü diye inşAllah havalar yine kötü olur. Kusura bakmayın uzun oldu sabah sabah sinir oldum aklıma geldi