0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından

Kızlar 3 aydır bebeğim doğduğundan beri bim bezi  ve üni baby ıslak mendil kullanıyorum ilk resimdekini, o  bittikten sonra 4lu olanı almıştım Hakmardan sizce o pişik yapmış olabilir mi?

image

image

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oda olabilir bez çok durduysa ondan da olur kuzum
(886 puan) tarafından
Dolmadan alıyorum 2 saatte bir
-Reklam-
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Yapabilir anne sütü de çok yapıyormuş bir de kullandığın bebek bezi de yapıyor 
0 oy
(591 puan) tarafından
Ustekı yenı dogan ıslak mendil degıl ki alttakının ustunde yaziyo mu yenı dogan bıde bım bezi genelde cok sızdırıyo diyorlar nasıl ıyı mı 
(886 puan) tarafından
Sızma yok
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Tabiki yapar hemde pisiklerin başı ıslak mendiller ben ne cektim yaa neler denedim birtek izotonik sulu olanlar yaomadi molfixin izotonik sulu olanını kullan
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Uni baby nin içeriğini  değiştirmişler kimyasal varmış diye okudum canım o yapmış olabilir sleepykullan ya da baby turco o da güzel hem doğal
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Benim kızımda yaptı bende onları yıkadım güzelce temiz uzun yoğurt kabına koydum içinede biraz bebe yağını suyla karıştırıp döktüm şimdi baby turko alıyorum yıkıyorum tupperin ıslak mendil kutusuna koyuyorum kızarıklık bile yok artık 
0 oy
(4,843 puan) tarafından
Islak mendil basli başına pisik yapıyor zaten en temizi pamukla silip kağıt havluyla kurulamak 
0 oy
tarafından
Direk ilik suda sabunla.altini yika pisik kremi sur diger acmana gever.
(886 puan) tarafından
Her alt almada mi
tarafından
Yok canim kim ugrascak onla. Pisik oldugunu gordugunde hafif kizarmisnolsa da yapinca hemen geviyor
0 oy
tarafından
Yaa alakası var mı acaba bende alttaki 4 lu olanını aldım geçenlerde. Çok fena pişik yaptı geçmek bilmiyor sudocrem kullanıyorum tam geçiyor tekrar başlıyor 
(886 puan) tarafından
Aynen benimde öyle canım geçiyor geri geliyor
(886 puan) tarafından
Hangi bez kullaniyitsun
tarafından
1 yaasina kadar Prima kullandım. Prima bezleri küçük geliyordu Molfix e geçtim ama bu ıslak mendili kullandığmdan beri böyle oluyor bide pamukla silmeyi deneyeyim devam ediyor mu
tarafından
Canım bim bezi kullaniyorum demişsin nasıl memnun musun ondan
(886 puan) tarafından
Evet sızma yok  memnundum ama bunu kullanınca pişik oluyor anlamadım napsam hangi uygun marka alsam bez Prima vs çok pahalli

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 210 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
2 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (780 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.