0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde (4,061 puan) tarafından
Korona olur atlatan arkadaslar ne gibi belirtileriniz oldu ben grip gibiyim agrım yok sadece burun tıkanıklığı burun akıntısı var bide hafif bı halsizlik test yaptılar ama sizce bısı cıkarmı 

11 Cevaplar

0 oy
(1,721 puan) tarafından
İnşallah çıkmaz canm geçmiş olsun ❣️
(4,061 puan) tarafından
Ins canim ya ❣️
(2,038 puan) tarafından
korona da  butun akimtisi yok burun akmaz diye biliyorum
(4,061 puan) tarafından
Ay ıns canim ya
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Kolaya yapilan test bile pozitif çıkmıştı;)) olsun ya da olmasin siz gripken ne yapiyorsaniz onu yapin
(4,061 puan) tarafından
Valla iki aylık kızm var iki maske ust uste taktım kolaya ile kardes olduk resmen ona bulamasın yeter
(7,617 puan) tarafından
Ben korona dan bisey anlamadim canım bazılarında evde kim varsa bulasiyor bazilarinda evde 10 kisi olsa bile sadece 1 kisi pozitif cikiyo:)))
D vitamini takviyesi Bal Polen Ihlamur Nane Limon Ada çayı tüketin bisey olmaz allahin izniyle
(4,061 puan) tarafından
Dediklerini dunden beri yıyorum ıns bııs cıkmaz canım saol
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Bende öyleydim. İnşaallah gripsindir
(4,061 puan) tarafından
Ins canim benim sende Baska nengibi belirtiler vardı
(5,483 puan) tarafından
Sonradan burun tıkanıklığı tat koku kaybı oldu.
(4,061 puan) tarafından
Tat koku sorunum yok dun gece bı gider gibi oldu koku bı kolaya ceketim duzeldı burnum tıkanırsa duymuyorım koku ama normalde var
0 oy
(236 puan) tarafından
Canım ben ilk vakalardanım 18 martta korona oldum bakan acıkladıkdan 1 hafta ıcersnde ates sıkayetyle gittim eve gldmde karnımda kramp isal ates bas agrısı burun tıkanklıgı eklem agrısı hepsı vardı 14 gn evde yattm 14. Gün teste gittimde benı yatırdılar 5 gunde hastanede kaldım
(4,061 puan) tarafından
Bende ates agrı flan hıc bısı yok canım cok sukur sadece burun akıntısı halsizlik var
(236 puan) tarafından
Ama kımın nasıl gecırcegı bellı deıl sen gene dıkkat et mesela ben abımın korona oldugumu rengınden anladm sen koronasın teste git ddm sapsarydı rengi
(4,061 puan) tarafından
Aaa aman ne bilim korktum suan bklm hayırlısı
0 oy
tarafından
Bnm boğaz ağrım baş ağrım ve sanki boyke ortamdayim ama yokmuşum gibi kafam kazan gibi olmuştu 3. Günde koku kaybim oldu şükür geçti 
(4,061 puan) tarafından
Ins bende cıkmaz ya 2 gundr bı sorun yok bakalım yarın belli olcak
0 oy
(668 puan) tarafından
Burnum yaniyordu bademcik agrisi gibi bogszim agriyordu. Bi gece çok üsüdüm. 

Test etsinler diye sirtim da agriyor demistim. Pozitiftim. Belirtim olmadi pek
(668 puan) tarafından
Esim positifti. 5 saat ayni ortamda durdugumuz, havasiz ortamda durdugumuz insan negatif cikti
(4,061 puan) tarafından
Alla alla bende kızımdan korkuyorm bısı olur diye ıns cıkmaz dıyorm
(13,795 puan) tarafından
E biz esimle ayni evde ayni yatakta yattik ayni tencereden yemek yedik hemde yemegi ben yaptim. Ben pozitiftim o negatif
(668 puan) tarafından
Belirtiler cikmayana kadar öpüp sarildigim kizim, negatif cikti. Ona test yaptiran kadar bikac gün maske taktim hic öpmedim ama o dayanamiyordu, maskeyi cikarmaya calisiyordu. Bu süre sonra öpmeye basladim ve her öpmede gülümsüyordu  hatta. Bebegim 4 bucuk aylikti. Bi iki gece maske Ile uyudum. Bi gün öksürdü, onda da var mi diye test yaptirdik neganifti. Emiyor diye antikor da üretmistir bedeni. Korkmayin, cok su için. Bogazda biriken virus akcigere degilse mideye iner bu sekilde.
Melek hanim, demekki kapmamis esiniz. Ya da test yanlis yapilmis. Esimde virus akcigere Indi bende belirti bile nadirdi, belki esiniz daha evvelden yendi virusu belki de kapmadi, bilemeyiz. Insallah da kapmaz
0 oy
(2,038 puan) tarafından
koronada burun akintisi yok diye biliyorum burun akmaz diye biliyorum
(4,061 puan) tarafından
Aman hemde nasıl akıyor benim git gide koyulastı geniz akıntı da var ama ne bilim
0 oy
tarafından
İnşallah çıkmaz geçmiş olsun
(4,061 puan) tarafından
Saol canım ıns
0 oy
tarafından
Çıkmaz inşallah canım geçmiş olsun 
(4,061 puan) tarafından
Ins canım benim
0 oy
(7 puan) tarafından
Bel baş  bacak göz yani vücut ağrısı tad almama iştahsızlık niğde bulantısı kusma halsizlik
(4,061 puan) tarafından
Bunların hıc bırı yok cnım :)
0 oy
(26 puan) tarafından
Bende korona geçirdim üç ay önce sadece mide bulantım vardı sabahları özellikle hamileyimdir diye gittim hastaneye meğer koronaymisim hamile değilmişim 10 gün sonra geçti koku alamadım birde
(4,061 puan) tarafından
Bende koku falan sorun yok burun akıntım var bide halsizlik Baska bısı yok canim
(26 puan) tarafından
Grip olabilir canım senin ki çok geçmiş olsun
(4,061 puan) tarafından
Ins canim ıns tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 218 göst.
6 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 331 göst.
0 oy
3 cevap 238 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 459 göst.
18 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,893 soru

24,392,780 cevap

349,427 kullanıcı

...