0 oy
158 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (689 puan) tarafından

Kızlar çok korkuyorum bana birşey diyin lütfen son 1 haftadır akıntım fazla yeşil oluyor iç çamaşır da onun haricinde idarara çıkmadan önce camasirim hafif ıslak oluyor idrar mi kaçıyor yoksa enfeksiyon danmi acaba suyun mu sızıyor çok korkuyorum 1 hafta önce doktirdaydim suyun iyi dedi doktor şimdi takip ediyorum lütfen yardımcı olun bana

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Su öyle gelmez. Geldiğini anlarsın zaten şelale gibi akar. Eğer son haftalardaysan normal. Enfeksiyon olabilir
(689 puan) tarafından
Yol daha haftam küçük 22 1 haftadır akıntı m çok fazla oluyor anlamıyorum idrar a çıkmadan önce hafif ıslaklık oluyor
tarafından
Normal, doktor da öyle dediyse korkma. Enfeksiyon genelde gebelikte oluyor.  Kötü düşünme
(3,276 puan) tarafından
Ebede bana öyle demişti canım bir anda gelir dedi 5 gün o şekilde geldi suyum bitmiş
-Reklam-
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Canım doktora git gidebilirsen büyük ihtimal şu kaç haftalık hamileisn
(689 puan) tarafından
Daha çok küçük 22 peçete koydum gelmiyor şimdi idrar gelecek zaman hafif akıntı gibi geliyor
(3,276 puan) tarafından
İhmal etme kuzum git istersen benimde öyleydi avuç içimden az az iç çamaşırım ıslanırdı ebeyi aradım böyle böyle dedim şu bir anda gelir dedi 5 gün sonra kontrole gittiğimde suyum bitmişti ama sen ihmal alma git canım benimki 40. Haftadaydı
(689 puan) tarafından
Devam ederse muhakkak gidecem
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Çay bardağı kadar akıyordu benden çamaşırım hep ıslak oluyordu ara ara geliyordu hastaneye gittim suyum geliyormuş direk doğuma aldılar  35+3 de doğum yaptım 
(689 puan) tarafından
Çay bardagi kadar değilde 3 4 damla kadar ıslaklık oluyor akıntı mi o mu ayırt edemiyorum
0 oy
(4,150 puan) tarafından
Yeşil akıntı enfeksiyon canım ıslaklık içinde eczane de turnosol ped mi ne  var Su mu degil mi diye rengi değişiyor Muş ondan alıp dene ama muhakkak bı git görün doktora

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 21 göst.
0 oy
3 cevap 64 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,310 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 156 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 96 göst.

409,186 soru