0 oy
211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
ABLAM hamile geçenlerde bahsetmiştim 3lü testte bi değer rikli çıkmış bebeğin sırtında açıklık olabilirmiş buda bebekte kısmi felç yada başka şeylere sebeb olabiliyomuş yarın detaylı ultrasona girecek kimin duası kabul olur bilinmez sizlerde dua eder misiniz inşaAllah hayırlısıyla sonuç temiz çıksın 

4 Cevaplar

0 oy
(4,172 puan) tarafından
inşaAllah herşey yolundadir.. ablana söyle fazla stress yapmasin 
tarafından
İnşaAllah teşekkür ederim
(5 puan) tarafından
Canım ablan girdimi detayliya ne dediler bana da spina befida dedi yani omuriliginde açıklık olabilir detayliya gir dedi. Acaba ablanın bebeği ne durumda inşallah sağlıklıdır
tarafından
Kusura bakmayın yeni gördüm ablamın bebeği doğdu öyle bi sıkıntıdan bahsetmediler ama o zaman detaylıya girmişti ve temiz çıkmıştı sonucu umarım sizde iyi haber alırsınız
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay insallah temiz çıkar valla onu yasayan bi akrabamızın çocuğu var ama ınsallah sizinkinde cikmaz;(
tarafından
İnşaAllah çıkmaz akrabanız nasıl öğrendi tarama testiyle mi ve bebek doğdu mu durumu nasıl
tarafından
Canım ben çok bilmiyorum nasıl öğrendiğini.  Ama sanırım doğduktan sonra öğrendi bebek çok ameliyat geçirdi gelişim geriliği var ama rabbim ınsallah yüzüne güler
tarafından
İnşaAllah canım Rabbim hayırlı şifalar versin onada peki kaçıncı bebeği akrabanızın
tarafından
3 galiba cnm
0 oy
(45,028 puan) tarafından
İnşallah bişey yoktur sağlıkla kucağına alsin
tarafından
İnşaAllah teşekkür ederim
0 oy
(157 puan) tarafından
İnş detaylıda herşey güzel çıkar cnm, ablana söyle içini ferah tutsun, ama bu testler insanı yanıltıyor ve çok korkutuyor, bana da ikili testte risk var dedi doktor hatta öyle şeyler söyledi ki çok korkuttu :( özelde ayrıntılıya girdim 45dk inceledi hiç sorun görmedi, oğlum 7aylık çok sağlıklı şükür
tarafından
Senin adına çok sevindim canım umarım ablamınki de temiz çıkar ben bile çok etkilendim kötü oldum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 228 göst.
0 oy
25 cevap 761 göst.
0 oy
9 cevap 585 göst.
15 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zehraTekin (383 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,014 soru

23,784,454 cevap

316,566 kullanıcı

...