0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından
Sorum yukarıda biri 2 yasinda biri daha 20 günlük:)

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende beklim surda
-Reklam-
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Gezmiyoruz 1 senedir o neydi unuttuk.. 
(223 puan) tarafından
Allah askina nedennn:))
(12,523 puan) tarafından
Virüs yüzünden.
(223 puan) tarafından
Hee tabi canim orası öyle bide ben hamileyken covid oldum o yüzden zaten evdeyiz suan
0 oy
tarafından

Bnde ikinciyi düşünüyorum:Dnasil acaba

(223 puan) tarafından
Valla bi zorluğu yok bacım ilki 2 yasinda artik idrak ediyo bazi seyleri sadece bebisle gece uğraşıyorsun o kadar:)
tarafından
Bnm 18 aylık şimdi bu yaz bir güzel gezeyim diyorum kışın blki temelini atarız :D
(223 puan) tarafından
Ya kisin zaten evdeyiz benimde yazın diğer kizim 3 bu yeni doganim 6 aylık olucak daha bi rahat oluruz herhalde
tarafından
Olursun cnm ya bebek arabası var diğeri zaten yürüyor bnce zorluk olmaz ya eşin var ilglnck daha ne olsun
(223 puan) tarafından
Tabi allaha şükür yani mesela bi yere oturmaya gitsem esim arabayla götürüp getiriyo zaten çevreden insanlar ay 2 cocukla zor diyip beni bunalıma sokuyolar :)
0 oy
(874 puan) tarafından
İkiz arabası olmalı ya da birini kanguru öbürü araba veya biraz oturmaya basladiginda eltim aynı arabaya iki çocuk koyardı 
0 oy
tarafından

Hayellerimde geziyorum iki çocukla :D

0 oy
(1,452 puan) tarafından

Ne gezmesi kız hastaneye gdicem çocuklardan gidemiyorum bile gezmekde ne :)

0 oy
tarafından
Biri 6 yaşında biri 18 aylık küçüğü bebek arabasında gezdiririm büyük yanımda zaten ayrılmaz..seninkiler baya küçük cnm 
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Oğlum 6 yaşında kızım 1.5 yaşını geçti geçen sene kanguru ya takıp Heryere gidiyorduk Nevşehir Muğla Aksaray oralara bile gittik çokta zor olmadı bu sene corana dan dolayı evdeyiz corana olmasa daha nerelere giderdik kim bilir :-) 
0 oy
tarafından
Çıkmıyoruz ki zaten pandemi sebebi ile
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Bi tane var ama gezmiyoruz
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Gezersem eşimle geziyorum zaten kizim 20 aylık digeri daha 14 aylik karnimda ama doguncada kızım zaten yuruyo digerinide bebek arabasına alırım ama tek nasıl olur bilmiyorum :))
0 oy
(3,919 puan) tarafından

Gezebilen varsa helal olsun bı tane kizim var annemgilde bile rahat edemiyorum:angel:

0 oy
(1,037 puan) tarafından
Bı tane var bir senedir cıkmıox. Bebegım guneste gozunu acamıo hıc dısarı cıkmadı dogdu dogalı yazık
0 oy
(40 puan) tarafından
Bende bekliorm cevapları ikinci iki ay snra doğacak inş. Napıcamı blemiorm bende
0 oy
tarafından

Gezmiyorum vallahiii aaannnca arabayla ya esim bir yere goturur yada babamgil alir :P

0 oy
tarafından
Biri beş yaşında biri 7.ayina girdi daha yeni virüs yuzundn asla çarşı pazar AVM  vs gitmiyorm en fazla ablama kaynanama gidiyorum ondada benm kızım kendi evimz dışında huzursuz oluyor çok durmuyorum virüs giderse gezicezzz inşallah :D
0 oy
tarafından
Kiz 20 gunlukle ne gezcen otur evinde :)
0 oy
(707 puan) tarafından
Biri 5 buçuk yaşında diğeri 6 aylık.Pandemi olduğu için pek gezmiyoruz ama illaki çıkarsak kafamdan ateş çıkıyor resmen.Eve gelene kadar ter içinde kalıyorum.

Küçüğü bebek arabasına koyuyorum diğerininde elini tutuyorum bazende kanguruyla koyuyorum öyle geziyoruz.Hazirlanip dışarı çıkmak zor geliyor bana çıkınca içeri girmesin gelmiyor öyle garip bir durum.:)
0 oy
(389 puan) tarafından
Canm cok kucukler yaninda biri olmadan cikamazsim sana zor olur
0 oy
tarafından

Gezilmez bence evinde otur :D 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 201 göst.
2 Haziran 2021 Aile kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 524 göst.
1 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Alyakus (2,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Memleket sevdalisi (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 234 göst.
9 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bebegimdogdu (163 puan) tarafından soruldu

404,101 soru

12,106,045 cevap

36,423 kullanıcı

...