0 oy
599 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (142 puan) tarafından
3 aylık iğne oldum hamile kalmamak için 3 doğumum arka arkaya oldu artık korkuyorum bir daha kalmamak için 3 aylık iğne oldum olduğundan beri reglim 25 gündür zaten vücudumu değiştirdi ya sanki hayaller görüyorum oturduğum yerden bas dönmesi baş ağrısı üstüne regl im esim sen beni kandırıyorsun 25 gündür olmaz diyor bana yalancı diyor ***** ya böyle anlayışsız bir eşe nasıl düştüm acaba arka arkaya doğuran benim mecbur vurdurdum anlamıyor sen beni kandırıyorsun diyor.***** sinir etti beni küstü benim sorunum değil kizlar bunaldim beni kandırıyorsun sevmiyorsun diyor detlesetip içimi dokeyim dedim

12 Cevaplar

+1 oy
(3,520 puan) tarafından
Sende aç göster tövbe yarebbim Allah yardım etsin 
(142 puan) tarafından
Kız ne kadarlık evlide olsam utanıyorum inanmazssada inanmaz yalan atmıyorum zaten herşeyi ben yaşıyorum doğumu ben emzirme ben iğne ben azicikta beni dusunsjn
(3,520 puan) tarafından
Düşünmezler canım ben senin yerinde olsam pedimi getirir gösterirdim gözüne sokardım sonra kendisi utansın
(13,053 puan) tarafından
Valla ben yazcaktim simdi ben olsam gosteririm valla
(3,520 puan) tarafından
Aynen canım madem inanmıyor gösterirdim kendisi utansın
tarafından
Göster bende göstermiştim suspus kalmıştı utanan o olmuştu hatta. Ne diye üzülüp takıyorsun kafana
-Reklam-
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Dikkat edin 2 hafta önce hastane de kontrolde bi kadinla tanıştım 3 aylik aşı ile hamile kalmış:((((

21 yaşında 3. Cocuk hemde sezeryan
(7,619 puan) tarafından
Allah verecekse veriyor bende şaşırdım o sekilde kalmasına
Dikkat etmek lazm
(142 puan) tarafından
Dördüncü olursa Allah muhafaza naparim hepsi çok küçük ya
(7,619 puan) tarafından
Karşılıklı anlayış cok önemli
Erkekler bilerek kadin eve baglansin cocuklarla ugrasmaktan basını kaldirmasin diye bilerek yapıyolar
Ilac da kullan
(5,724 puan) tarafından
Aaaa aşıyla hamile kalanda mi var ya
(7,619 puan) tarafından
Varmış
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Ne için kandırıyormuşsun ki
(3,821 puan) tarafından
İlişki yaşamamak için adetim diyorsun demiö kısaca canım
(142 puan) tarafından
Esim yanaşmak istiyor reglim diyorum zaten 25 gündür reglim oda beni kandırıyorsun sevmiyorsun yaklasmiyon diye küstü
(142 puan) tarafından
Yok canım iğne olunca 25 gündür kesintisiz adet oluyorum yalan atmıyorum
(3,821 puan) tarafından
Yalan atıyon demedim kız eşin öyle diyormuş dedim
(7,840 puan) tarafından
25 gün adet olunmaz canım kanama gelsede sen Allah katında temiz sayılırsın ama bunu bir önce ki adetlere göre ayarlama yapıyor hocalar hükme binaen...
(13,307 puan) tarafından
Hey rabbim deseydin wc kovasına katılıyorum katılıyorum atıyorum pedleri kız tövbe yarabbim dokununca anlar insan bana da açık açık yazdırdınız hiç mi sarılmıyorsunız birbirinnize
(142 puan) tarafından
Hissediyor dur cnki ped değil bebek bezi kullanıyorum ama ayrı yatıyoruz yeni doğum yaptim
(13,307 puan) tarafından
Ondan o zaman tövbe yarabbim o zaman eşine
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Aç göster ....
(142 puan) tarafından
Bende edep var kız nasıl göstereyim ya inanmazssada inanmasın ya
(8,061 puan) tarafından
Kız şeyini görüyor da kanını mi gosteremicen edep var diye
(142 puan) tarafından
Ben herşeyimi de göstermem ki ışık kapanacak diyorum daha beni çıplak görmemiştir walla
(8,061 puan) tarafından
Hahahhahahah ciddi misin
(142 puan) tarafından
Vallahi 7 yıllık evliyim beni çıplak görmedi yani utanırım gözünün içine bile bakamıyorum utanıyorum
0 oy
tarafından
3 aylık iğnenin allah belasını versin mutlaka kadın doğuma git ilaç verip kanamayı durduruyor  artık kansızlıktan basın dönüyordur 
(142 puan) tarafından
Doğumda da kan kaybettim cnm ben aşırı derecede şimdide böyle oldu belki de ondan dolayı cnm aşırı kötüyüm hiçbir şeyi kaldıramıyorum
tarafından
Kansizliktandir o büyük ihtimal daha fazla erteleme mutlaka doktora git çünkü bende aynı duruma gelmiştim artık bacaklarım tir tir titriyordu ayağa kalktıkça
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Spral denesin mi canım 
(142 puan) tarafından
Onlada kaldım yeni doğum yaptım sayilir
(2,128 puan) tarafından
Ana cidden mi ya
0 oy
(703 puan) tarafından
25 gün adet olmaz canm dini yönden en fazla on gün sürer gerisi ozre girer 
(703 puan) tarafından
Özür kanida ilişkiye mani değildir illa tutturuyirsa ve çok kan gelmiyor sa
(703 puan) tarafından
Hayır canm ben din kültürü öğretmeni okudum aynı zamanda hafizim bana inanabilirsin
(703 puan) tarafından
Namaza  ibadete ilişkiye mani değildir ama bir takım sorumlulukları var öncelikle adet kanı mi degilmi onu ayırmam lazım regl gününe gore
(142 puan) tarafından
Yeni doğum yaptım adeti nasıl hesab edeyim kafam karıştı ya 10 gün sürdü desek 15 gün özür sayılıyor
(703 puan) tarafından
Lohusa kanaman bittimi
0 oy
tarafından
Ac goster o zaman tovbe estagfurullah ya bi insan niye yalan soylesin boyle konuda
0 oy
tarafından
Midesi alacaksa aç göster ayyy midem bulandı ben hasta olunca eşime söylemem o zaten direk anlıyor hal ve hareketlerimden son 2 3 gün kala çok ağlamaya başlarım canım şunu çekti bunu çekti demeye başladım oda anlar heh geldi geldi der yani 
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Benim bildiğim kadarıyla 10günden sonra özür kanı sayılır namazını kılabilriisn ilişkiye de girebilirsin yinede Bi araştır istersen netten
0 oy
(40 puan) tarafından
Aşı nedir nasl oluo nerede yapılıyor sağlık ocağı yapıo mu? Ben ikinciye hamileym de doğumda tüpleri bağlatmak istiorm bidaha çocuk istemiorm die aşı iyi koruosa onuda deniyim
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Eğer hala inanmiyorsa cagiracaksin lavaboya al bak diyeceksin

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 886 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 604 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,873 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 328 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 736 göst.

413,487 soru

12,448,278 cevap

46,217 kullanıcı

Kategoriler

...