0 oy
1,124 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (779 puan) tarafından

kızlar geçen pandemi de iyice kilo aldım en son 97 yi görünce dengem şaştı iyice ve kendime Bi dur dedim 

imagesonra abur cuburu kestim boğazımı tuttum ekmeği azaltım, şekeri kestim tamamen. makarna, bulgur, pirinçten uzak durdum ve 76 ya düştüm sonra vücudum durdu kilo vermedim ve Bi şok etkisi yapayım dedim ve İsveç diyeti yaptım ve 5 kiloda öyle gitti şu anda da işte 71 kiloyum yine durdu. hedefim 65 ama nasıl vereyim artık hala dikkat ediyorum ekmek falan yemiyorum öğünlerim az tabikide. Bu arada 6 ayda verdim bu kiloları bana akıl verin kızlar siz bişeyler yapıyor musunuz? 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maşallah canım aynen devam et diyette zaten ara ara kilo kaybı durur sen devam et❣️
(779 puan) tarafından
Ay hadi inşallah Bi 60 ları göreyim artık :)
-Reklam-
0 oy
(233 puan) tarafından
Helal olsun darisi basima :D
(779 puan) tarafından
benimde başıma inşallah ;) ama irade çok önemli n;)
(5,727 puan) tarafından
Benim başıma da olsun amin
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Şaşırtmak işe yarıyo canim bide mesela günlük 1000 kalori aldın 500 kalorini yakarsanda zayiflarsin buda yürümek veya sporla 
(779 puan) tarafından
işte hiç dışarı çıkmıyorum canım hem mizgin den dolayı hemde iyice eve kapandım artık pandemi den. inşallah geri kalanlarda gider artık
(2,128 puan) tarafından
Evde leslie felan yap canım verirsin bu azimle sen baya vermissin maşallah
(779 puan) tarafından
sağol canım 97 yi görünce çıldırdım tabi kolay olmadı ama yinede şükür gitti çoğu
0 oy
(644 puan) tarafından
Vay anasını benimde vermem lazım ya 66.3 kiloyum 1.55 boy 55 kilo olmak istiyorum 
(779 puan) tarafından
Bi heves edersen 10 kilo çabuk gider canım
(644 puan) tarafından
Ya heves var da yemek yemeye başlayınca olmuyo ya
(779 puan) tarafından
haklısın işte o bende de var ama işte mecburum da vermeye
(644 puan) tarafından
Bi ara 75 ten 63 e düştüm yine diyetteyim ama işte yemeye ne kadar durdurursam artik
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Canım benim arkadaşta zayıflıyor sabah aç karına yarım limon soda ve yoğurdu ayran yapıp içiyor gün içinde sade kahve içine tarçın koyup içiyor yatmadan yarım saat önce yoğurtlu pulbiber yiyo gün içinde sirkeli suda içebilirsiniz bol su iç ekmeği sabah çok az ye diğer öğünlerde yeme yağlı yiyeceklerden kaçın bir haftada 4 kilo verdi arkadaşım 83 kilodan 79 a düştü  tabi yoğurtlu sodalı limonlu ayranı 15 günde bir hafta ara ver sonra tekrar devam et
(779 puan) tarafından
bak doğru söylüyorsun o ayranı bende duymuştum yapayım onu bide sirke de gerçekten işe yarıyor
0 oy
(3,131 puan) tarafından

İsveç diyeti nasıl oluyor?

(779 puan) tarafından
13 gün tek yapıyorsun canım vücuda şok etki yapıyorsun duran kilolarda etkili oluyor zor ama kesin sonuç 5 ile 20 kilo arası veriliyor. İsveç diyeti yaz Google çıkıyor.
(3,131 puan) tarafından
Tamam canım sağolasın
0 oy
tarafından
Canim kilo verme dönemimde diyetisyenim vücudu arada sasirtmamis  lazimki duraksama dönemine girme derdi 

Mesela 1 hafta limonlu su içtiycem ac karnına 

diger hafta sirkeli su içiyordum 

öğünlerde değişiklik yapiyordu kimini çıkarıyordu kiminin yerine baska birşey koyuyordu 

mesela 15 gun kahvaltim sadece yulaf lapasiydi tabi ölçüsü vardı 

metabolizman icin mutlaka yesil cay , şekersiz kahve,  acibiber tüket 
(779 puan) tarafından
çok güzel yazmışsın canım durdu işte şimdi maydanoz kürü içiyorum sabah 15 gün yapçam sonra yine depiştircem haklısın
tarafından
Hedefine ulaşırsın inşallah canım :)
0 oy
(85 puan) tarafından
Emziriyor musunuz ,sütünüz de azalma oldu mu
(779 puan) tarafından
yok canım emzirmiyorum. Aslında sen emziriyorsan az ufak Bi diyetle kolay verirsin çünkü emzirme de kilo verdiriyor
0 oy
tarafından
Soda ayran limon kürü dene bende diyetteyim 2 kilo verdim dün ilk defa içtim gece yatmadan 30 dk önce sabah tok uyandım yağları yakıyomuş bide türk kahvesi tarcın onu dene iştahı azaltıyomus bugün onu da deniyicem
(779 puan) tarafından
tarçınlı Türk kahvesi doğru arada yapıyorum onu. ama soda ayran yapacağım canım haklısın teşekkür ediyorum ❤️
0 oy
(5,567 puan) tarafından
Maşallah azmine hayran kaldım.  Oğlu mu sütten kesince bende başlayacam 
(779 puan) tarafından
emzirirken daha kolay veriliyor derler canım az Bi dikkat etsen hemen verirsin
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Aynı dediklerini yaptım diyet olarak değil  205 tim şuan doğum felan derken 68 kaldım  almıyorum veriyorum 
(779 puan) tarafından
205 ten 68 e mi indin :)
(7,639 puan) tarafından
105kiz Yannis olmuş
(779 puan) tarafından
nasıl verdin canım o kadar kiloyu ;) merhaba maşallah
(7,639 puan) tarafından
Zararlı alışkanlıklar pilav makarna korbanhidrat yicekleri kestim  direk zayıfladım
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Canim ekmek kesme iyi arastır bak diyetlerde 1 dilimde olsa ekmek olur ekmek uoksa pilav makarna ye karbonhidrat filan tüeketmek onemli ben 1 ayda 4 kilo verdim ama ekmek makarna filan kesmeden vucüdumuzun onlarada ihtiyaxi var
(779 puan) tarafından
tabi canım haklısın vücudun onlarada ihtiyacı var ama arada şok diyetler vücudu şaşırtıyor kilo durma dönemlerinde çok iyi oluuyor
0 oy
(167 puan) tarafından
Ne kadar sürede verdiniz bu kiloları bende diyetteyim de sadece 3 kilo verdim 
(779 puan) tarafından
Ben 7 ayda verdim canım. ama spor yapamadım spor yapsaydım daha hızlı verirdim
0 oy
(213 puan) tarafından
Masallah ne kadar surede verdin bu kiloyu. Emziriyor musun
(779 puan) tarafından
yok canım emzirmiyorum 7 ayda verdim ben
0 oy
(21 puan) tarafından
ben 7 kilo versem de olur ama diyette başlayamıyorum cunku emziriyorum sütüm azalır diye korkuyorum 
tarafından
Kız eski postu hortlattin bacım ☺
(21 puan) tarafından
he farkındayım :)))
belki buradasın diye yazmıştım şuan kac kilodasınn:))))
tarafından
Kız ben pos sahibi değilim ☺☺☺☺☺☺Allah iyiliğini versin bacım
(21 puan) tarafından
Aman beee aklımı karıştırdın post sahibi sandım djdjdjdhs:))))))
tarafından
Puhahahaaaaa Allah iyiliğini versin kız güldürsün beni gece gece ☺☺☺☺☺⚘

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 225 göst.
17 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.
21 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asel-Asya (515 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
25 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MaviJatun9632 (135 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 314 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,451 soru

12,116,342 cevap

36,462 kullanıcı

...