Benim kaynana ne zaman telefonda konuşsak ohh keyfin keyf, senden rahatı yok, cok sanslısın, senden iyisi yok, gel keyfim gel gibi gibi hep böyle söyler. Tamam halimize şükür de yani bu kadar rahat neyim var anlamadım aşırı aglak Bi cocukla evin içinde 24 saat yani anormal derece rahat olan ne bilmem hep öyle der. Var mı sizinde böyle kaynananızın agzına tekerleme olmuş cümleler
Her kelimenin sonuna anan kurban olsun canını yerim annem der her görmesinde çok ku zayıfladın annem yemek yemiyon mu der halbuki 70 73 kilo falanim balik etliyim bir gün kaynanam kahvaltıya geldi yemek yemedim yapmam kahvaltı eşimi aramış akşam ismimi yazmak istemiyorum kdkdk esin yemek yemiyor haberin olsun demiş oda bana kızdı kayinbabamda eşime kızmış niye bu kadar zayıfladı sorun mu var ne diye
Gidip gelmem mesafeliyim iyy aklima geldi sinirlerim bozuldu sevdanin deyimiyle zombiii
Ben çocuk büyütmedim ya gelinim beğenmiyor der
Kocasını da kendi büyütmüş der
Örgü ördüğü ilmeği saydırsa boşamı okumuş gelin aldım der her konuda aynı şeyi söylüyor bnde anne ne alaka okumakla diyorum
Hep hal hatır sorar hayırlı işler bol kazançlar sağlık sıhhat dile ağzı dualidir güzel yürekli kayınvalidem bnm çok seviyorum
1,486,708 soru
24,304,950 cevap
344,332 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın