0 oy
1,927 göst.
Diğer kategorisinde (680 puan) tarafından
Daha önce yazmıştım dilek diye biriyle konuşmuş sonra arkadaşım konuştu falan dedi bugün annemleri görüntülü aramak için onun TL ni aldım uyuyordu neti acınca imo diye bir uygulamadan msj geldi dilek diye baktım yine o kız soru işareti göndermiş cvp yazdım normal bir şekilde ne yapıyorsun neredesin falan yazdı bende cvp yazdım sonra kötüyüm babamla tartıştım yazmış  klavyede son gönderdiği şeyde öpücük ve kalp kız bir sürü foto atmış ona en acısı kızı tanıdım eşimin en yakın arkadaşının kız kardeşi k. A. H. P. E bize pasta bile göndermişti eşimin hareketlerinden anlamıştım bir gariplik olduğunu şuan ellerim titriyor kızımla ilgilenemiyorum oda uyuyor ne yapıcam bilmiyorum 

51 Cevaplar

+19 oy
(8,080 puan) tarafından
Ya hadi bu adamlar şeref.siz ve yapıyorlar ama evli olduğunu bildiği halde bu kızların hiç mi aklı yok ya
tarafından
Aydan oyle diyon ama innki bazi erkkler meyilli yolddan cikmaya
(12,670 puan) tarafından
Çoook nadir o canım inan erkek düzenini bozmayı istemez bu bir ikincisi rezil olma korkusu Türk toplumunun erkekleri karılarını üzmekten çok ana babalarından laf işitmekten korkuyor. Bunun en büyük ispatı bizler bir şey olduğunda direkt diyoruz ki ailene anlatıcaz. (genelleme yaptım ama hayatta kimse ile iş çözmem, göbeğimi kendim keserim)
(6,200 puan) tarafından
Tamam işte bak sorun adamda çünkü meyilli olan taraf adam oluyor yani gene adam suçlu.Eee bizi de gelip yoldan çıkarsınlar,bizde aldatalim eslerimizi.Biz evli olduğumuzu biliyoruz,farkındayız aynı şekilde bu erkek için de gecerli
(6,200 puan) tarafından
Nagis inan o adamin ailesinin aklımda öyle çalışıyorsa erkektir yapar de.Kadin terk edince de oğluma ben yenisini bulurum,düğün yaparım der
(12,670 puan) tarafından
Valla ben çok netim bu konuda her iki taraf da suçlu doğrudur ama dediğin gibi asıl suçlu adam çünkü evlilik akdini imzalayan adam, o sözü veren ve buna ihanet eden adam. Umarım arkadaş ayağının üzerinde durabiliyordur umarım ailesi arkasında durur da çekip gider. Hiç bebek falan olayına girmek mantıklı gelmiyor bana kendime olan saygımı ezerek ben evladıma örnek olamam bir dakika durmam Allah yaşatmasın
-Reklam-
+11 oy
(16,279 puan) tarafından
Ne yapacaksın fevri değil akıllı olacaksın konuşmaları çekeceksin yanına alacaksın ve eşine aldım demeyeceksin ki kanitin olsun  sonra alıp konuşacak inkar edince gösterip tukureceksin yüzünü kızını da alıp ailene gideceksin ki o da yaptığının yanına kar kalacağını sanmasın 
(152 puan) tarafından
En doğru cevabı sen yazmışsın valla keşke artı verebilseydim
(16,279 puan) tarafından
Vermiş kadar oldun canım
(2,262 puan) tarafından
Artıladım canim. Çok doğru demişsin
tarafından
Fatooo++++cnm
tarafından
Eşinin arkadaşını da arasa çok daha güzel olmaz mı kızın da yanına kar kalmasın yani
+7 oy
(14,487 puan) tarafından
Eşinin arkadaşını arayp o kizida rezil edeceksin 

Arkadaşının bacisiyla ksrisini aldatan koçanı da..
tarafından
Artıladım
(2,247 puan) tarafından
Bencede çok mantıklı benim canımı yakanı yakarımm
(2,262 puan) tarafından
+++Yazmak istediklerime tercuman olmuşsun.
+2 oy
tarafından
******** pislik evde gul gibi karisi var ama disarda yapiyor ******** madem disarda baskalarina bakacaktin fingirdeyeceksin uckuruna sahip cikamayacaktin ne diye evleniyorsun cok sinirlemdim
+2 oy
tarafından
Ekran görüntüsü al ve eşinin en yakın arkadaşı olan o kişiye at görsün bacısı ne b.oklar yiyo sonra da otur seyret eline çekirdek alıp 
(9,542 puan) tarafından
He kiz bak buda mantikli senin attığını da bilmesin bırak onlar dusunsun
+2 oy
(28,793 puan) tarafından

Ser.efsiz pislik ...:angry:

+2 oy
(16 puan) tarafından
Herkez icin durum ayni degil iste hani diyoruz ya cok guzel sekilde bas gotune tekmeyi terk et ayril is resmiyete gelince herkez icin ayni durum soz konusu olmuyo  bazen gidebilicek zaman da olmuyor insan cocuk kucuk oluyor ayaklari ustunde duracak gbi olmuyor farkli seyler ekran resmi al esinle ciddi konus hatasini anladi birakti duzeldi gonlunu aldi ne ala bir yuva 3 kurus etmez birine yikmaya deymez en azindan evladin azcikta olsa buyuyene kadr ve tabi esin iyi bir insan iyi bir babaysa hatasinda israr ederse  o zaman. Allah yardimcin olsun bisey diyemiyorm kendi hayatini en iyi sen bilirsin
0 oy
(2,084 puan) tarafından
O görüntüleri telefonuna çek kardeşine yada güvenilir birine yolla elinde bulunsun derim
(680 puan) tarafından
Bende düşündüm numarayı aldım ama fotoları daha alamdım
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun şok oldum ya. Kız kahp.e haklısın ama eşin de gerçek bir serefs.z hem karısına hemde arkadasina yapılacak hareket mi bu? Yazık. 
0 oy
(467 puan) tarafından
telefonu uyuyor kafasına çarp gebersın orda benımde basıma aynısı geldı  ınkar yaptı arkadasımın yerıne konusuyorum falan.  telefonu uyandır suratına vur ustune vur soylekı kalk senınkı yazdı defol yılan
(747 puan) tarafından
Valla bunu yapsa süper olur şerefsizzzzzzz
0 oy
tarafından
düzenlendi

Ben olsam direkt bogazina sarılıp boğardım :angry:

0 oy
(3,276 puan) tarafından
Her şeyleri ss  al sakla sonra g.tune tekmeyi vur uyandır ağzına et ailen kabul ediyorsa git burnu sürtülsün
(3,276 puan) tarafından
Sen her şeyi resmini çek güvendiğin birine at sonra eşinin telefonundan ekran görüntüsü al inkar ederse bu ne de daha da inkar ederse babanı ara gelsin alsın yada o evde yokken git
tarafından
Bak bebeğim sen şimdi hepsinin ekran görüntüsünü al hatta onun tlfonundan aç kendi tlfonunla çek tlfonun ona ait olduğu belli olsun sonra o görüntüleri yedekle güvendiğin birine daha at senin tlfondan silerse yedek biyerde bulunsun diye.. Bi de kızın abisine de at görsün bacısının yuva yıktığını.. arkadaşının da bacısına göz diktiğini görsün.. hemen ailenden birini ara gelsin alsın seni.. sonra da eline çekirdek alıp izle kızın abisi onların agzına ederken.. hiç canını üzme çocuğun ztn senin hele bide 6 aylık diyosun afedersin de sen kötü kadın bile olsan çıkıpta ben çocuğumu istemiyorum demedikçe devlet senden almaz anne çocuğu çünkü o  kocan olacak o adam müsvettesi de kaybettiklerine yansın..
(2,014 puan) tarafından
Arkadaşım yazdı dese bile ağzına sı.ccaksın kusura bakmasın evli barklı adamın telefonundan kimse mesaj atamaz sevgilisine veya başka bişeyine
(3,276 puan) tarafından
Ve eşinin ailesine de söyle ailesi nasıl bilmem ama onlarda onun ağzına etsin
(3,276 puan) tarafından
Sgb aynen haklısın ilk bastada  o tepkiyi verseydin bende sinirlendim
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Inanmiuorum ya gercekten napicagini soylim a.... s... sin gerekirse en yakin arkadasina da soyle oda a... sı.çsın hemde ikisininde 
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Allah bu adamları da kadınları da ıslah etsin
0 oy
tarafından
Allah belasını verisn adı pislik ******** o rospu evli baraklı çocuklu adamlardan ne istiyorlar ya i
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Herseyi hem kendine yedekle hemde başka bir telefona daha yedekle sonra kendi telefonunu sakla ki kırmasın sonra uyandır telefonu g.tunden içeriye gönder ser.efsiz ya Allahın belası Allah öyle bir döndürsun ki onu sürünsün yerlerde 
0 oy
(3,794 puan) tarafından

Ne kötü bi duygudur şimdi.  :angry: erkek milleti 

0 oy
(73 puan) tarafından
Boşa demiorlar kadının düşmanı yine kadındır diye.. 

Allah bildiği gibi yapsın 
0 oy
(9,542 puan) tarafından
BU ALDATMA YA ARTIK BI CEZA GELMELI EN AGARINDAN!!!!

bu kadınların kadınlardan çektiği ne pislik bi de evli çocuklu ne konusuyon orospu 

Rabbim yardimcin olsun kuzum bide tanıdıkmis daha ağar susamazsın onları ekran görüntüsü falan al sonra kaldır o kocani burnun dan getir 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Rabbim ıslah etsin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 252 göst.
28 Ekim 2024 Aile kategorisinde Eranur (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,087 göst.
22 Ağustos 2024 Aile kategorisinde D. 65 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 167 göst.