0 oy
1,931 göst.
Diğer kategorisinde (680 puan) tarafından
Daha önce yazmıştım dilek diye biriyle konuşmuş sonra arkadaşım konuştu falan dedi bugün annemleri görüntülü aramak için onun TL ni aldım uyuyordu neti acınca imo diye bir uygulamadan msj geldi dilek diye baktım yine o kız soru işareti göndermiş cvp yazdım normal bir şekilde ne yapıyorsun neredesin falan yazdı bende cvp yazdım sonra kötüyüm babamla tartıştım yazmış  klavyede son gönderdiği şeyde öpücük ve kalp kız bir sürü foto atmış ona en acısı kızı tanıdım eşimin en yakın arkadaşının kız kardeşi k. A. H. P. E bize pasta bile göndermişti eşimin hareketlerinden anlamıştım bir gariplik olduğunu şuan ellerim titriyor kızımla ilgilenemiyorum oda uyuyor ne yapıcam bilmiyorum 

51 Cevaplar

0 oy
(774 puan) tarafından
Kafasına bir kova suyu. Dök uyansın ** herif 
-Reklam-
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Yapacagin tek şey konuşmaların ve resimleri kendi tlfnuna al abisine göster. 2sini de ağzına etsin..
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Ekran goruntusu cek, eaini ve kizi tehdit et abine ve arkadaina gosterecem hepsini reziller diye. Birak kopek gobi peşinden kossunlar, birazda sen bu serefsizlerle oyna
0 oy
tarafından
Ay ben uyandırıp ağzına...... Nasıl duruyorsun 
0 oy
(531 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım empati kurması bile zor Allah kolaylık versin dualarım seninle inşallah hakkında en hayırlı olanı yaparsın 
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Valla direk en yakın arkadasta gösteririm p direk kocanın da kardesınınde hakkını verirdi bende  cocukları alıp bana evine giderdim ben olsam böyle yaparm
0 oy
(313 puan) tarafından
Hiç suya sabuna dokunma kadını arayıp etme kafani topla bosanmak istiyor musun ha istiyor san basit ama yok dersen kadınla muhattap olma derim 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Rabbim sana sabır vermiş şuan ben olsam bile denicem rabbim kimseye yaşatmasın bunu ama başkası olsa o adam şimdi o evde uyuyo olmazdı dicek bişey bulamiyorum canm rabbim bı ıslah etsin
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Konusmaları kepsle kendine at ve abisine at ailenı ara  suan seni gelip alsınlar bence hıc durma bosuna al cocugu da o uyurken cik git ararsa beni degil dılegi ara cok umrundayız sanki de kapa teli yuzune 
0 oy
(258 puan) tarafından
Direk o konuşmaları da ss al ilerde kullanırsın canım 
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Ona kahhpe diyonda senin kocan pezevnkk kusura bakma o kız mesaj atma cesaretini yüzünü o şeref yoksunu kocan dan aliyor o fırsatı ona o veriyor evli olan kocan sonuçta uyanmasını beklemezdim o telefonu uyurken suratında parçalar kapının önüne de koyarım bay bay derim çık git demem sana onu kov evden 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,168 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde D. 65 (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 175 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (373 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 1,493 göst.
9 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,213 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.