Kızlar midem iki gundu yanıyor . Ne yapdım gecmedi en son bu gun kaytardım yediyleri i 28 hafdadayım. Görumceme sordum cocugun kafası saç yapıyor diyor ondandı elma ye dedi yedim öluyorum yankıdan napa bilirim benim gibi olan varmı?
Eksi asitli seyler daha cok arttirir yanmayi canim. Soguk süt bni rahatlatıyo biraz.
çocuğun kafasi midende degilki saci ciksrken mideni yaksin. ilik ilik sut ic iki uc yudum canim tv de görmüştüm
Sac ile alakası yok rahmin mide alti boyutuna ulasti artik mide kapakcigina baski yaptığı icin bu yanmalarin.ben gubde 2 kere dr um un tavsiyesi uzerine gaviscon şurup iciyorum anca o geciriyor.su iceceksin saat başı yarim çay bardagi soğuk sutte tuketebilirsin.sade sakiz çiğnemekte rahatlatiyor
Beni ayva ve süt rahatlatıyor canım. yetmediği yerde gaviscon iciyorum doktoruna sorabilirsin içeyim mi diye.
Bana süt ıyi geliyor cnm.
doktorum bana gaviscon vermisti cok iyi gelioduu mide yanmama
2 ymek kasymek kasigi Tahin ve maden suyu icebilirsin
Bende bugun doktora ayni şijayetimi ilettim gazli yagli kizartma tursu falan yeme dedi eger varsa oyle sorun gaviscon ic
Soğuk süt ic
35 haftalik hamileyim süt elma inan hic ise yaramadı bana doktora soyledim hap verdi en kesin cözüm bence
409,191 soru
12,298,252 cevap
38,382 kullanıcı