0 oy
747 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben evimi yediğimi vs paylaşmayı hiç sevmiyorum olan var olmayan var ancak bir arkadaşım başka biri için demek ki evi güzel değil hiç paylasmiyor dedi ee o zaman evini paylaşmayan evsiz yemeğini paylaşmayan aç mı olmuş oluyor herşey sosyal medya olmuş kapatip gitmek istiyorum da faydalı sayfalar var 

28 Cevaplar

0 oy
(52,793 puan) tarafından
nesini paylasicam ev iste ☺️ yemek paylasmam sadece nadir burda kahve paylaşıyorum anlik istenilince o kadar oda sunumlu falan degil
-Reklam-
0 oy
(774 puan) tarafından
Ne eşimi ne evimi nede yediğimi paylaşırım bazen toplanınca kahve falan içiyoruz ya sadece onu paylaşıyorum
0 oy
tarafından
Yediği içtiği ne varsa paylaşan insanlar mutsuz ama mutlu görünmeye çalışan insanlarmis haberi yapılmıştı
0 oy
(649 puan) tarafından

Yediğimi paylaşmam kahve hariç çok şükür görgüsüz degilim elaleme ne benim yediğimden ay bak ben ne yiyorum mu diyim ne diyim çok aptalca bence :Deve sıra gelirsek durup dururken evimi de paylaşmam mesela çiçeğimi çok sevmişimdir paylaşırım o an fotorafta gözüken ne ise o 

0 oy
(169 puan) tarafından
Hayır paylaşmam normalde fotoğraf çekilmeyi bile pek sevmem 
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Whatsapta paylaşırım ama çok nadir evimi falan paylaşmam gerek yok 
0 oy
tarafından
Görgüsüz değilim dersin olur biter evinin neyini paylaşcan çatlasınlar görgüsüzler
0 oy
(10 puan) tarafından
Içinde huzur olduktan sonra butun evler güzeldir. Onlar egolarini tatmin ediyolar 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 580 göst.
0 oy
22 cevap 720 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 1,022 göst.
25 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,045 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,459 göst.
14 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Mevlanaa (4,851 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,762 soru

23,684,472 cevap

310,459 kullanıcı

...