Kızlar bebeğim doğdu 39 haftalık 2.400 kg minicik yavrum ama evimde köpeğim vardı eşim geçici süreliğine veriyormuş birine o kişinin de köpeği var ve ben eve gidince ev bomboş gelecek bana hastanedeyim ama sürekli ağlamak istiyorum gözlerim doluyor köpeğim de 40 günlükken geldi bana çok alıştım minicikti elimde büyüdü çok üzülüyorum ama sütümü etkilemesini de istemiyorum nasıl atlaticam bu durumu bilmiyorum o da benim yavrum gibi sonuçta uzun zamandır benimle
Gözün aydın canım Allah analı babalı buyutsun vatanına size hayirli evlat olsun ins. Biraz sabret en azından kırkın çıksın sonra köpeğini getirirsin bebek için sabırlı olmak gerek
Bende de var canım bi köpek bende nasıl yapacam die düşünüyorum ...
Kimseye bırakılmıyor 18 günlükken almıştım ben şimdi 5 aylık oldu birbirimize de alıştık iyice doğum zamanı bi çaresine bakacaz artık
gozun audin cnm bugun sancinmi vardi normalmi nasil oldu dogum anlatirmisin
Verdirme eşine o köpek de sizin evladınız. o sizi anne baba bilirken nasıl vazgeceksiniz eşinde hiç mi vicdan yok?
Canm benmde kopegim vardi bekarken abimler bizde kalmsti yigenim buyuyene kadar. Kopegmle beraber yigenmde büyüdü cocuklarn gelisimi açısından önemli hayvanlar. Smdide kedim var hamileym ama kmseye vermem dogum surecmde. Eninde sonunda birbirlerine alisicaklar. Bebegn bi kiyafetini esin eve goturup koklatsin kopege gelmeden tanistirmis olursunuz.
Gozun aydin normal dogum yaptin galiba
Canim seni cok iyi anlarim bende hayvanlari cok sevyrum. Ama veterinerle ve kendi doktorunla konustunmu? Ben asilar tamsa sknti olacagni dusunmuyorum
Kopeginizin aşıları tamdir zaten neden gönderiyorsunuz ki? Benim de kedim var ve yollamayacagim.ilk cocugumda kedi ile büyüdü bagisikliligi tavan hasta olmaz nadir oluyir binde 1 yani.
1,491,510 soru
24,372,157 cevap
348,099 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın