0 oy
523 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,409 puan) tarafından
Eşiyle bir süredir boşanma aşamasındaymis eşimin arkadaşı kadın herhalde bir kaç kişiyle konuşuyormus kızlar elinde kanıt falan herşey varmış neyse bu kadından da bir çocuğu varmış adamın daha boşanma aşamasında oldukları için bir anne bir de babada kalıyormuş çocuk kadın Corona olmuş haliyle çocuğuna bulaşmış bununda adama dememiş biz Corona olduk diye adamda eve getirmiş çocuğunu nerden bilsin Corona olduğunu hepsine bulaşmış adamın babası da hem kanser hem astım hastasiymis adam bir haftanın içinde ölmüş eşim diyor baş sağlığına gittik yıkılmış resmen o kadar çok üzüldüm ki kadının yaptığı şeye bak yazık günah ya

8 Cevaplar

+2 oy
(15,832 puan) tarafından
Siz niye başsagliğina gittiniz ya size de bulaştiysa.
(2,409 puan) tarafından
Eşim gitti cnm iş arkadaşı görünmüş gelmiş ailecek bulaşmış atlatmışlar adam kurtulamamış
-Reklam-
0 oy
(347 puan) tarafından
vay canına sinsiliğe gel ya
(2,409 puan) tarafından
Sinsilik değil canilik bu bence kuzum Allah düşmanın bile hayırlısını versin resmen
(347 puan) tarafından
aynen valla korkulur bu gibi insanlardan ya şeytanlık ne biçim insan
0 oy
tarafından
Resmen çocuğu bilerek yollamış ölsün die ya 
(2,409 puan) tarafından
Aynen öyle ama yazık değil mi nasıl bir vicdan bu Rabb'im düşmanın bile hayırlısını versin çok üzüldüm duyunca
0 oy
(169 puan) tarafından
Büyük hainlik aşşalık bir davranış sergilemiş saklamak ne demek... ! Bu arada allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
(2,409 puan) tarafından
Amin tanımam ama duyunca çok üzüldüm yazık günah
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Allh bunun hesabinisorar
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Eşinin gitmesi de hata 

Kadının yaptığı büyük vebal Allah ıslah etsin insan dusmanina yapmaz kına yaksın 
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin. Kadında ne vicdansızmış

0 oy
tarafından
Kadının yaptığı son dk golü olmuş. Bence kadını şikayet etsin bile isteye yapılmis beş belli ortada

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,257 göst.
24 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rojda Elez (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde incitanem (8,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,056 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,851 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 117 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ayparca (57 puan) tarafından soruldu

411,129 soru

12,374,908 cevap

42,748 kullanıcı