0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ortaokulda en arkada oturuyordum. Öyle bir hapşırık geldi ki erkek tonuyla borazan gibi sesle hapşırdim. :Dsol tarafımda arkası dönük sırasında oturan çocuğa doğru hapşırdim yaaa güldügum şeylerden biride bu. Gittim sırtına sırtına hapşırdim :D:D ama çok fena geldi hapşırık ya. Çocuk arkası dönük arkadaşıyla konuşurken sırada yerinde öyle bir zıpladı ki. Bide kiloluydu. O kiloyla nasıl havaya zıpladı Hala gülüyorum yaa. Hala o yerinden ziplayisi gözümün önünde. hapşırdiktan sonra gülme krizine girmiştim. Bu yaşıma geldim hala aklıma geldikçe gulerim. Çocuğun aklı gitti:D

13 Cevaplar

0 oy
(2,128 puan) tarafından
Ayy ne güldüm ya küçücükken ama küçükken şimdi asla oyle hapsurmam :)) ben hapşurunca abim arkamdan dırşın dırşın derdi silah yapmış bi şekilde :))
tarafından
Dırşın, dırşın :)))
(2,128 puan) tarafından
Ahahhah sesli güldüm ya :)
tarafından
Abin füze atsaydin demeye çalışmış sanırım :Dd
(2,128 puan) tarafından
Deli ya onun yüzünden hep hapşurugumu tutuyom bian biri çıkıp dırşın dırşın diycek zannediyom :)
-Reklam-
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Ben pişiik  diye hapşırıyorum beni tanımayan sağına soluna bakıyor kedi var mı.diye =)))
tarafından
Benimki kuvvetli geldi ama herhalde genizim isyan etti tozdan :Ddd
(1,287 puan) tarafından
Benim yengem de öyle kedi kiyasliyor sanıyorum valla
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Ay bebe uyuturken hapşırık geliyor tutuyorum bı ootu oluyorum anlatmm
tarafından
Ben şu sıralar dışarda hapşırığımi tutuyorum korona zannetmesinler diye :D
(6,859 puan) tarafından
Ay şu illet bı bitmedi demeyin bana korona cöö geldi vala :/
tarafından
Ben sussam iki adım ötede gene karşına çıkacak :((
(6,859 puan) tarafından
Sana demiyom yavrum genel Konuştum. Bitsede kurtulsak inş
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Ilkokuldayken hapşururlardi elini tutup tuvalete gidebilirmiyim ögretmenim derlerdi ne tiksinirdim o zamanlar
tarafından
Ne kadar masumca öğyetmenimmm hapşırdımm tuvalete gidebiliymiyimm :))
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Hep hapşırdığımda kediye benzetirlerdi:) 
tarafından
Hiç gelmedi mi şöyle genizden genizden :D
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Ben hapşırırken kafamı kırdım nişanımız vardı hazırlanıyorduk hapsirmam gelince kapının yanındaydım içerdekiler rahatsız olmasın diye kafamı onur tarafa çevirmemle hapşırmam bir oldu kapının çerçevesine vurdum kafam kırıldı ilk defa kafam kırılmıştı yardim resmen 
0 oy
tarafından
Hapsurrken altıma kacirmam bence çok komik:D hamileydim:D
0 oy
tarafından
Ben de yeni pandemi yasaklari bitmisti. Gorumcrm bizdeydi. Gezelim dedik aksam oldu. Ilceye gittik. 

Canakkale sehitlerinin ismini yazmislar tablet halinde onune gectim foto cekiniyim diye. Duygulu bir andi o an. Benim de alerjim cok fazla toza falan :D bi hapsirdim. Onunde foto cekinenn herkes uzaklasti bianda :D sjsjsj 

Esimde bana kizdi elini agzina kapatma koluna gom diye :D sjsjs ama ne bilim o an oyle oldu canakkale sehtlerinin isimlerinin yazili oldugu yere donerek hapsurmusum direk kactilar :D sjsjsjjskslslslfjfjdks
0 oy
(12,692 puan) tarafından
Hapşırırken gaz kaçırmam hemde eşimin yanında ayy tam Bi rezalet 
tarafından
Sesli Güldüm kız :D
(12,692 puan) tarafından
O an çok utandım sonrasında baya gülüştük:)
0 oy
tarafından

Esimin yuzune hapsırdım ellerimi tutmus salmıyordu benı sınır ediyordu şarank diye yuzune yapıstırdım tukuruk felan Allah ne verdiyse :D

0 oy
tarafından
Çok sık tuvalete çıkıyorum malum. Sıkıştım tuvalete kadar dayandım. Tam tuvalete girdim. Hapşırmamla altıma kaçırmam bir oldu  '-'
tarafından
Off benimde gülerken olmuştu:))
0 oy
tarafından

Hamileyim hapşurduğumda birden idrarımı kaçırdım bacaklarımdan aktı :D:dizzy:

tarafından
:)))))
tarafından
Çok utandım o an bir dahada yaşamadım böyle bir durum :) ama hamilelikte olabilecek durumlarmış okuyunca rahatladım
0 oy
(347 puan) tarafından

işe giderken yürüyordum hapşırmak için kafamı çevirdim gözümü açınca adam varmış o tarafta adamın suratına hapşırmışım çok utandım ama adam özür diledi benden çok şaşırdım ilginç :ermm:

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 296 göst.
26 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Berfinbedri (1,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 937 göst.
29 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 365 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 268 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Minik1mucize_ (383 puan) tarafından soruldu

404,551 soru

12,119,072 cevap

36,468 kullanıcı

...