0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya kayınvalidem iyi hoş Allah ondan razı olsun amaa :D ilk kızımda da böyleydi heeep zayıf derdi bi türlü beğenmezdi kiloyu zayıf zayıf zayıf artık psikolojim bozulmuştu :D şimdi yeni doğum yaptım 3300 doğdu 3100e indi 1 ay içinde 1350 kilo aldı yani  1 aylıkken 4450ydi. Kayınvalide de bugün gördü bebeği diyo ki hiiç büyümemiş zayıftır :D Allah aşkına az mı kilo almış yine geliyorlar bana soldan soldan  tekrar başlıyor zayıf muhabbetii offf

7 Cevaplar

0 oy
(29,871 puan) tarafından

Puff Şu abartanlar:angel:

tarafından
Kafaya takmıycam diyorum da olmuyo ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aman ne takiyon normal de doktor ölçtü ayina gore çok iyimis de
tarafından
Ah diyorum da yinede aynı
0 oy
tarafından
Takma kafana boşver 
tarafından
Ya hep diyorum takmıycam takmıycam ama olmuyo zayıf olmadığını ispatlamaya çalışıyorum
0 oy
(162 puan) tarafından

Ahh bu kayinvalideler aahh:ermm:

Benimkinin de 2 yaşında çocuğu var Sürekli benim kızımla kıyas yapıyor işte zeynep emeklemiyor daha zayıf benim çocuğum o gibiyken öyle değildi felan fena sınır ediyor beni ama farkında değil 

tarafından
Kaynananın mı 2 yaşında çocuğu var
(162 puan) tarafından
Evet canım 44 yaşında o da genç :))
tarafından
Kız neresi genç 42 yaşında doğurmuş resmen :D şaka gibi kaynanamı düşündüm de baya gülerdim heralde:D neyse amann büyük konismiyim başıma gelmesin
tarafından
Halbuki yeni doğurmuş sayılır halden anlaması lazım :))
0 oy
(313 puan) tarafından
Kız benimki de kamera da görüp ay çok kilolu diyor kendisi salçalı ekmekle büyütmüş kocamı bı tabak yemek yapıp koymamış bende kocama dedim ben çocuğuma bakıyorum oda baksaymis keşke hih çok biliyorlar 
(807 puan) tarafından
Ahahahahha ya koptum yorumuna çünkü benim eşimi de annesi resmen bulgurla büyütmüş pilav yapmış paso. Eşim hep derki iyiki kuş beyinli olmadık :))))
(313 puan) tarafından
Heee eksiklerini bizde kapatıyorlar arsız da değilim ki yüzüne çarpım lafı :)))
(807 puan) tarafından
Vallaha hiç sorma canım arsız olsak laf soksak  bizden iyisi de olmazdı :)) ama mizacim da yok benim şahsen
tarafından
Zayıf olsa beğenmezler kilolu olsa beğenmezler :)) benimkiler açık açık diyo valla biz obez seviyoruz :D
(313 puan) tarafından
Haklısın memnun edemezsin kimseyi :)
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Kadın haklı makarna pilav vedir ayda 10 kılo alması lazım ahhahah
tarafından
Zaten doğumdan önce demişti hemen mamaya başla çook kilo alsın :D dedim sütüm olsa neden mama kullansın kii :) ama çok kilolu olsun diyodu
(4,659 puan) tarafından
Bırak ya kilolu olunca ne olcak sağlıklı olsun yeter
tarafından
Keşke anlatabilsem yani öyle zayıfta değil zaten ama obez istedikleri için zayıf geliyo gözlerine :))
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Benimki de benden 6 kiloluk çocuk doğurmami bekliyor kendisi öyle yapmış -tabi inanırsan- eşim bile inanmıyor :))  ne kilo takıntıları var çocuk az büyüyünce de obez oldu derler
tarafından
Her türlü kiloyu takıntı yapıyorlar :) hani 1, 2 defa dersin tamam da ama her dk muhabbeti oluyo artık bende takıntı yapıyorum sonraa

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 82 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 352 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sena00 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 316 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde nurdandde (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 336 göst.