0 oy
1,257 göst.
Diğer kategorisinde (1,791 puan) tarafından
Kullanan var mı kızlar nasıl 

23 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bin pişmanım burdan tavsiye üzerine aldım fiyat uygun diye 6 senedir bir tane çizilmeyen bardağım tabağım 3 yıkamada çizildi. Finishin gözünü seveyim pahalı ama mis gibi
(1,791 puan) tarafından
Ya dedim yakınımda kullanan biri olsa alip bir iki tane deniyim ama öyle de anlaşılmaz sanırım ben en iyisi bildiğimden vazgecmiyim
Teşekkürler
(25,181 puan) tarafından
Bencede kesinlikle alınacak birşey değilmiş
(1,791 puan) tarafından
Çamaşır makinesi için bir problem yaşadım beyazlar için Ariel aldım hepsi buradadan ama professional diye birşey dış paketi de değişikti ama Ariel dedim sonuçta ne farki olabilir yıkadım beyazları saatlerce 60 derecede ama bir çıktı çamaşırlar sanki sadece ıslanmış hiç arinmamis sonra normal her zaman kullandığım Ariel ile yıkadım aynı önceki gibi güzel oldu
10 kg deterjan nasıl degerlendireyim dedim temizlemiyor doğru düzgün renklerini de soldurmaz herhalde diye düşünerek attım koyu renklileri içinde feracem var arkasında küçücük bir çamur lekesi vardı inan ıslak mendil ile silsem çıkar ama dedim bakayım nasıl yıkayacak anaa bir çıktı makineden çamur duruyor az dağılmış sadece
Sonra çöpe gitti o kadar deterjan
O tecrübem olmasa bunu da gider alırdim hemen ben
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim makineye yaramadı canm mahvetti tabak canagimi.eve sokmam
0 oy
tarafından
Ben çok memnunum canım 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 325 göst.
16 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minikanne (2,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 293 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,120 göst.
0 oy
18 cevap 687 göst.
18 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde nesibe4450 (125 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,665 soru

24,253,400 cevap

341,066 kullanıcı

...