Akşam akşam aklıma teyzem geldi o ölmeden önce bizdeydi hani insan öleceği ayan olur derler ya sürekli ağlardı olucem diye bizde üç ay kaldı üç ay boyunca neler çektik sürekli bı kadın gördüğünü söylerdi inanmazdım **** bı kadin evde geziyor beni takip ediyor derdi kırmızı gözlü çıplak sarı saçlı derdi hep biz korkmasm diye evi sirkelerdik hep sefilim canım teyzem çok çekti eşinden son günleri bizimleydi obezdi yerinden kalkamadı hep ağlardı çok gençti 36 yaşındaydı son kez babamın mezarına gidicem dedi götürdük mezarlığa adım atamadı o kadın mezarın başında bekliyor dedi çok ağlamıştı geceleri çığlık atardı başını beklerdik nöbetleşe uyumazdi hiç bizden gittikten bir hafta sürmedi vefat etti gece uyurken obez olduğu için tıkanmış boğularak ölmüştü Allah'ım mekanını cennet eylesin çok temizdi safti ne günahı olabilirdi dedikodu etmezdi evden hiç cikamAzdi yürüyemezdi ölmeden önce banyo yapmak istemişti ölürsem pis girmim diye afdersiniz heryerini temizlmistik gitmeden önce çok susluydu makyaj yapardık ona çok tatlıydı hep derdi beni bu kiloyla nasıl gomecekler diye herseyini dört dörtlük yaptık cenaze bizim evdeydi ve hali hal doldu öldüğünde kilolu olduğu için çok tehlikelidi patlayabilir demişti doktorlar gece defnetmistik Allah'ım taksiratini affetsn şile paylaşmak istedm