0 oy
127 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,791 puan) tarafından
Merhaba bayanlar 

8 aylık bebeğimde astigmat çıktı 

İlk başta sağlık ocağı hemşiresinin kayma var sanki demesi ile yola çıktık göz doktoruna götürdük var gibi de yok gibi de dedi ölçüm cihazının olduğu hastaneye yönlendirdi 

Ona da gittik normal ve damlalı ölçüm yapıldı çok az fark var 1 ay sonra tekrar gelin dendi 

Bugün gittik fark büyümüş ve gözlük kullanmaya karar verdiler İlk başta acaba 1 ay daha beklesek mi dediler ama sonra kullansın bakalım dedi Dr 

Tek gözünde 2.5 numara astigmat gözlük yazdı 

Gözlükcude de reçeteyi görenler aaa yüksekmiş dediler kafam karıştı Dr acaba yazsak mı gözlük diye düşünürken gözlükçüler neden böyle bir tepki verdi anlamis değilim 

Her neyse bebekte bu durumu yaşayan var mı acaba 

Uzun oldu azcik hakkınızı helal edin :(

1 cevap

0 oy
(1,956 puan) tarafından
Bizde 5 aylık komtrolde tek gözde var dendi tek gözünde ölçümde birinde 1.25 diğer gözünde 2.25 yazıyodu eğitim araştrmaya yolladılat 8 aylıkken ordada pretisyen doktor vardı sanırım çünkü başka doktırları arayıp soruyodu. Damlalı ve damlasız ölçüm yaptı sizinki gibi .. Çok çok anormal değil bu zamnalarda normal aslında 1 yaşında bidaha gelin dedi 14 aylıkken falan götürdük sorun yok düzelmiş dendi. İnşllah sizinkide geçici bişeydir 
(1,791 puan) tarafından
İnşaallah canım geçen aya göre biraz daha fazla olunca gözlük yazalım dedi işte bakalım bizimki de geçicidir umarım
(1,956 puan) tarafından
Buna şükür artık herşeyin tedavisi var gözlük işe yarar bidahaki kontrolde düzelmiş olur :) kayma varmıymış peki
(1,791 puan) tarafından
Bende aynı soruyu sordum ben kaymayı sorun etmiyorum bir göz fazla çalışıyor beyin sadece o gözden gelen görüntüyü algılıyor bu sefer çalışmayan gözde daha fazla gerileme oluyor dedi
Zaten Rabb'im kimseye göstermesin oradaki bebekleri görünce dedim benimkinde birşey yok yani hiçbir şey belli değil yani
Şansımıza da hoca diyip danistiklari doktora denk geldik onunla görüştük sonuç böyle birsey çıktı
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 170 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde ZehraBerlin (1,973 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
0 oy
3 cevap 110 göst.
+1 oy
1 cevap 112 göst.

Kategoriler