0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde (1,468 puan) tarafından
Kızlar şimdi bnm görümcemin annesi ve babası yaşlılık maaşı alıyor ve iki görümcem bekar bu bahsettiğim görümcem bekarlardan biri okur yazarları yok ama haklarından çok iyi çıkıyorlar arsızlıkta bir numaralar perşembe günü gelecekti anne babasının parasını çekmeye gelmedi mahsustan cumaya erteledi ki yasaktan dolayı gidemesin evleri köyde köy dolmuşu bi sabah geliyor geri giderken de 3 te gidiyor maaşlarını da eşim çekiyor okur yazar olmadıkları için bu üç gün bnde kaldı bugün ise gitmemek için kırk takla attı bi kızımı kullandı bn orda değilken kızıma hava fırtınalı diye oysaki yaprak oynamıyordu bi hava soğuk nasıl gidicem dedi ki geldiği gün sabah saat 6 buçuk arabasıyla geldiği saat inanılmaz soğuktu baktı bn kal demedim tepki vermedim en sonda arabaya bindirmeye gittik bugün o kıza gitseydik dedi hangi kız dedim eşimin kaynım için söylediği kızın evine bnde ne bakıyon kardeşinin lafına elalemin evine habersiz gidilir mi dedim yaz gelsin şimdi havalar soğuk diye zarf attı bide bana afedersiniz yaz gelsin kıçım sizin eve yerleşecek anlamında sizce bn onun bu kadar sık gelmesini ve fazla kalmamasını nasıl dillendirmeliyim çok şeyler yaşadık onlar yüzünden eşimden kaç kez dayak yedim boşanmaya kadar gittik

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evine gelil sana zarari yoksa gelsin geçmişi sil canm ama eger sana zarar veriyorsa kabul etme onada soyle ben musait degilim yada annemlere gdecem vs habaneler iret 
(1,468 puan) tarafından
Onun amacı tam yerleşmek ev üstü yani bunlara parmağını veriyorsun kolunu kapıyorlar ailemin evi burda değil biliyorlar ve bnden önce eşimle birbirlerinden haberdarlar çoğu zaman çat kapı geldikleri oldu bn o kadar haber verin dememe rağmen
(1,468 puan) tarafından
Birde şöyle bir şey var eşim onlar gelince 180 derece dönüyor bana karşı kaba oluyor değişiyor sürekli kavga hakaret ediyor onların yanında
tarafından
Allah yardim etsin arsizlar gsluba ya
(1,468 puan) tarafından
Hemde nasıl kaç kez dillendirmeye çalıştım açık açık olmasada onlar gibi dolaylı bi şekilde ama yinede arsızlar işte farkındalar ama gıcıklık olsun diye inadına zıt gidiyorlar
-Reklam-
0 oy
(14,169 puan) tarafından
Eşinle konuşman lazım bence 
(1,468 puan) tarafından
Eşimle konuşmam bir şeyi değiştirmiyor cnm onları tutuyor eşim hep bn öyle söylesem kalsaydı kaç gün daha diyecek biliyorum ve bu da onu daha çok alıştırcak  daha çok gel git yapacak  fırsattan istifade bn ne kdar susutuysam o kalmak için bir şeyleri bahane ediyordu buna rağmen yaz gelsin şimdi kış dedi yani demek istediği bol bol gelir kalırım bu kadar yüzsüzlük olabilir mi
(14,169 puan) tarafından
Eşin hangi kafayı yaşıyor valla merak ettim evli çiftin yanında başkasının ne işi olur hemde aranın iyi olmadığı birisi o seni huzursuz edecek sende eşini dertsiz başınıza dert alacaksınız. Valla ben olsam madem eşin cozmuyor o zaman ben cozerim laf sokarim ya da açık açık konuşurum
(1,468 puan) tarafından
Yüzüm tutmuyor işte cnm bi bulaşık yıkayacak suyu israf ediyor defakarca abla yapma yazık günah kendi evinde su bedava olabilir ama bedava diyede insan boşa harcarmı bu suyun tek damlasına muhtaç olacağımız günler gelecek diyorumbana mısın demiyor suyu sonuna kadar açıp başka işle meşgul oluyor valla gidene kadar zor tuttum kendimi
(14,169 puan) tarafından
Abla mı ben genç kız küçük falan sandım inanamıyorum insan azıcık olgunlaşır büyür ya
(1,468 puan) tarafından
Yok cnm ya yaşı gelmiş nerdeyse 40 a evlenmiyorlarda kurtulalım bela oldular iyice başımıza bütün eltilerim yakalarını sirkiyor onların yaptıklarından Allah düşmanıma vermesin böyle cahilleri diyorlar onlar yakayı kurtardı çünkü kocaları arkalarında benimki ise her b*oklarını yapıyor her şeylerine koşuyor bni bile bu halimle rahat bırakmıyor şunu yap bunu yap şunu götür bunu al ver götür onlara diyor vallahi yoruldum hamileliğimi yaşatmadılar burnumdan getirdiiler ilkinde ikincisi de farklı değil

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 228 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde nurr001 (2,278 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 551 göst.
0 oy
4 cevap 184 göst.
29 Ocak 2024 Aile kategorisinde dunyali _birisi (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 242 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,584 puan) tarafından soruldu