Kızlar şimdi bnm görümcemin annesi ve babası yaşlılık maaşı alıyor ve iki görümcem bekar bu bahsettiğim görümcem bekarlardan biri okur yazarları yok ama haklarından çok iyi çıkıyorlar arsızlıkta bir numaralar perşembe günü gelecekti anne babasının parasını çekmeye gelmedi mahsustan cumaya erteledi ki yasaktan dolayı gidemesin evleri köyde köy dolmuşu bi sabah geliyor geri giderken de 3 te gidiyor maaşlarını da eşim çekiyor okur yazar olmadıkları için bu üç gün bnde kaldı bugün ise gitmemek için kırk takla attı bi kızımı kullandı bn orda değilken kızıma hava fırtınalı diye oysaki yaprak oynamıyordu bi hava soğuk nasıl gidicem dedi ki geldiği gün sabah saat 6 buçuk arabasıyla geldiği saat inanılmaz soğuktu baktı bn kal demedim tepki vermedim en sonda arabaya bindirmeye gittik bugün o kıza gitseydik dedi hangi kız dedim eşimin kaynım için söylediği kızın evine bnde ne bakıyon kardeşinin lafına elalemin evine habersiz gidilir mi dedim yaz gelsin şimdi havalar soğuk diye zarf attı bide bana afedersiniz yaz gelsin kıçım sizin eve yerleşecek anlamında sizce bn onun bu kadar sık gelmesini ve fazla kalmamasını nasıl dillendirmeliyim çok şeyler yaşadık onlar yüzünden eşimden kaç kez dayak yedim boşanmaya kadar gittik