Bnm için sana boşan demek çok kolay cnm, ama eğer ki bn snin yerinde olsaydım biraz beklerdim mesela bir veya iki ay gibi ve bu süre zarfındada pek üstüne gitmezdim tartışma ve kavgadan kaçınırdım ama baktım ki aynı şekilde devam ediyor ayırırdım yolumu. Unutma cnm biz sana hertürlü tavsiye verebiliriz boşan veya boşanma diyebiliriz ama asıl karar senin cnm çünkü, bu hayat senin boşansansanda sn yaşayacaksın, boşanmasanda sn yaşayacaksın cnm. Bu yüzden kendin için olan en doğru kararı da en iyi kendin bilirsin cnm, kendin için hangisinin daha doğru olduğunu düşünüyorsan o yolu seç derim cnm
Allah yardimcin olsun ilk once sonra seni tanimam lakin biraz dirdir hakkini surekli savunup dile getiren bir bayansin sanirim buda esinde bikkinlik yaratmis eger esin baska bir kadina asik olmadiysa asla karni burnunda esine bosanalim d3mez ya senin cenenden miszmizligindan bikti yada baska bor bayan var .bazen evlikte hakli olsakta karsi tarafafa susmak lazim herseyin karsiligini vermemek lazim.neyse bak esin sana goz dagi veriyor olabilir cunki her seferinde dukandan alip gelmisin bira sus herseyden soyutla kendini esin gercekten istemese seni karindaki bebegini dusunup dogur oyle bosanaalim demez belki burnun surtunsun dusnuyor bebekde yeni bri hayat coze bilir sana bence gitme bekle dogur herseyini karsilasinlar dogumunu kendi yuvanda yap sonra sus herseye cevp verme mazlumu oyna ilgilenme kocanla sogukta davranma istemiyorum seni diyor ya sen cevp verme umursama benim esimde bana hayvan gibi davranirdi ben tamtersi ilgili sonra baktimki ben cok popsunu kadirmisim dedim dayanamıyorum bosanalim anaa o adam gitti bosanmamak icin yuvamiz icin savasan adam geldi sende uzak dur esinden istemiyorsan tamam dogum olsun bende istemiyorum ayakalri yap ama bunu bendr seni bosicam diyerek degil oylemi istyorsun peki kabul ediyorum her sartini de ailenle sen insallah mutlu olursun de ve esin evi terk ederse sakin pesinden gitme yada gel deme biraz sabret bak kendi gelicek bu kadin ne yer ne icer hamilelegiji kulan mazlumu oyna esine karsi ama dilini tut ilgisiz ol masum ol bak kazanan sen olcaksin sakin doğum yapmadan evi terketme bekle sabirla dua et
Simdi bu kadarini okuyunca hemen bosan durma yaninda derim
Ama bu olayin arka yuzu de var dimi birden eve gelip bosanicam sevmiyorum demedi heralde aranizda neler gecti kim bilir ki bu kadar kopmussunuz
Hemen bosanma cocuk belki duzltir ama gibisin düşünürdüm.duzelmicak.gibiyse de zorlamazdım ama arada olan çocuğa olucak
Canım benim biz burda sadece yazılanları okuyrz kimse sana boşan demez ki gerçeği bi Allah bi siz bilirsiniz..eşinle oturup detaylıca konuşmalısın boşanmak kolay mı sanki.Belki boşluğuna gelmiştir hele konuş bakalım nedeni neymş? Allah yardımcın olsun
Simdi okuyunca bir tuaf oldum bir kadinin hayatda duya bileceyi en kotu soz bu sanirim seni sevmiyorum falan severkmi evlendiniz esini sevmiyormusun bizelere sormusun soruyu ama biz sizin aranizda neler yasaniyor esin neden boyle soyluyor bilmeyizki belki oyle seyler yapiyordurki hemen bosanmam lazim belkide oyle seyler yapiyordurki sen abartmaqa bile deymez diyilmi biz bilmeyizki canim iy dusun hayat senin hayatin bebeynide dusun esinle tekrar konus hic dogmamis bebeyin hayati soz konusu olan belki ortak bir qarar alirsiniz allah yardimcin olsun
Kimse sana burda kalkipta boşan yada boşanma diyemez açıkçası ben demem diyemem eşinin seni sevip sevmediğini en iyi sen bilir sen hissedersin...eşini etkileyen birileri olabilir mesela annesi ben senin yerinde olsam alırım karşıma gözlerinin içine baka baka konuşurum madem seni sevmiyomuş neden çocuk yapmış günah değilmi ona anne biyerde baba biyerde olucak yuva kolay kurulmuyo ama bi lafla yikilabiliyo sen eşini seviyosan konuş derim sana
Bu kadar sallantılı bi evliliğe keşke çocuk düşünmeseydin her türlü olan ona olucak :( hakkında hayırlısı olsun ama anlaşamamaktan kastın anneci olmasımı aldatmasımı sorumsuzlukmu ne biraz açarsan ona göre yorum yaparız bizde
Bu sorunun cevabini bi psikolog bile sana vermez, burdaki hic kimse de vermemeli. Çok ağir bi soz sana soylenen hem de hamile hamile ama karsi tarafinda bu sozu soylemeye neler itti ne yasiyor... Allah yardimciniz olsun.
cnm evliliğinin ilk senetlerinde eşim beni çok severek aldığı halde tıpkı senin dediğin gibi zor zamanlar geçirdim annesi kiz kardeşleri arayı yapacagina gazal getiriyordu ben de bunları gördükçe susup köşeye çekiliyor ya konuşmuyor yada biraz alttan aldıktan sonra gecmeyince hareketleri patlayıcı ağlamaya başlıyodum ama ne zamanki kızım oldu onun için cabalamaya duymazdan gelmeye başladım kaynanamları hiç içimden gelmese de eşime gülüp oynuyor ne kadar haksız olursa olsun kuslük yapmıyor çok agrima gitse de ilgi gösteriyorum şimdi çok sukur 9 yıllık evliyim her gün benden kurtulmak istediğini söyleyen adam artık ben böyle bi cümle kurmaya niyetlendigimde kendi uzuluyor anligyacagin evlilik zor hele ilk bi kaç yıl onu atlatabilirsen eşinin annesi de kardeşi de sen olursun tabi herkesin ilişkisi farkli
Kuzum aynı şeyleri bende yaşadım çocuk doğana kadar bekledim düzeltirmi diye yine olmadı yinede kestirip atma derim ama baştan da olmuyorsa sonu gelmez 3 sene evli kaldım olurdu olmazdı derken en sonunda dayanamadım boşandım kafasına koyduysa yapacak bişey yok çünkü sen tek taraflı çabalayacaksın ben bir sonuç alamadım inşallah senin yuvan kurtulur
Ama soğuk davranip aklini kurcalayacagina direk yüzüne soylemesi bence daha iyi ben olsam simdiden giderdim ailemin yanina
Nasil ya seni sewmiyorum sewmiyosan nie cocuk yapuosun yazik deqilmi o bebeqe daha dogmadan yasadiqi weya yasayacaqi hayata baksana bole sacmalik olurmu. Ilk zamandan beri ayni sekildeydi diosun aa be ablacim sende bole bi adamdan nie hamile kaliosun. Sende hayatini kurarsin o kocanda kurar ama bebeqe yazik deqilmi bence oturup duzqunce konusun cocuk oyuncaqimi bu. Adamin gozu baska yerde belli cocuqu bile umursamadiqina qore
buyuk konusmiyayim ama hemen babamin evine giderdim
Hamileliğimin 6. ayına kadar çooook büyük olaylar yaşadım eşimle bizde boşanalım diye tutturduk ama öyle ufak tefek değildi konular anlatsam ehh be kardeş sen nasıl yaşıyorsun dersiniz belki bende eşime kötü zamanlar yaşattım ama şimdi oğlumuz doğsa birde kız kardeşi olsa diye düşünüyoruz. Hiç bişeye tamam hayır vs deme yokmuş gibi davran umursama olacağı varsa olur. Allah büyük hakkınızda hayırlısı inşa Allah
1,493,193 soru
24,397,851 cevap
349,903 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın