22 hafta önce seviyormus da şimdi mi sevgisi bitmiş . Allah hidayet etsin valla . Bazı erkekler eşleri hamileyken maalesef bu tarz bunalımlara girebiliyor. Eşi beğenmeme hatta küçük görme gibi bide arkadan gazlayan varsa tamam yani . Sen bence biraz daha idare et
Canım ben 8 senedir evliyim eşimin beni sevmeme gibi bi problemim yok ama benzer bi durum gibi benimkide çok kıskanç bakkala bile çıkarken sıkıntı heleki izin alma büyük olay çıkar aşırı baskısı yüzünden ben soğudum ama onda tık yok üç tane çocuğum var dördüncüsü olcak inşallah emin ol çocuk hiç bişey duzeltmiyo sevgi yoksa yoktur şu an tek sevgim çocuklarım yani
Bu sıkıntılar genelde hamilelkte ortaya daha fazla cikiyor canm sana bi kac tavsiye vericem oncelikle durup durmaman senin tercihin ama senin yerinde olsam soyle yapardim diyebilirim oncelikle dururdum o kaynanan ve gorumceye tavrimi koyardim herkes yoluna madem kocan bosanalim diyor simdi sana karismaya hakki yok kaynanain bide gorumcenin cevabini iyi bir sekilde veriridim bidahada gorusmezdim daha sonra kocam gitse bile asla pesinden gidip almazdim sonra oldugumdan bir kat daha guzel bakimli olurdum neyi kaybettigini anlasin diye hic konusmazdim o konussa duymazdim , sonra onu kendime muhtac ederdim sonra esinle bosanmayi kabul ettigimi soylerdim hatta doguma kadar degilde kendime bir duzen kurup en kisa zamanda gidecegimi solerdim ki hatta canininda soyle yakardim hemen evlenirim cocuguma daha guzel baba bulurum diye kelimeler kullanirimki neyi kaybettigini anlasin erkeklik duyfusu kabarsin sonra baktin yanadmaya calisiyor buyuk yemin ettiridim ya evden tasinacak yada kaynana olayini bidaha ne olursa olsun kavga konusu etmicek anlacagin bu sekilde ginde ne olursa olsun hic birsey ivin oes etme yuva yikmasi kolay olur biz bisan deriz ama senin ondan sonraki hayatinda kimin sana faydasi olur belki daha peter biriyle karsilacaksin o yuzden en kotu anda bile sukur et sen rabbim yardimcin olsun canm
Yolun açık olsun derim...ne diyecektim ki bu durumun üstüne... Üzücü bir durum ama güçlü olmak zorundasın bebeğin bu şekilde sağlıksız ortamda büyüteceğine sağlıklı annenin yanında büyümesi daha iyi olur diye düşünenlerdenim ben.Ama burada nihai karar senin ne yaşadığını sen bilirsim. ben bu durumlarda çok katı ve netimdir.
dur kendi evinde baba evine o halde gitme konusmayin biraz mesafeli davranin bebegin olduhunda ins duzelir herseh
Ne zaman oldu bu konuşma canım, sinirle ya da egosu için söylemiştir bi müddet sabret.
Nasıl yaa?? Okurken donup kaldım. Eşin evliliği evcilik mi sanıyor! Hamile bir kadına söylenecek bir şey mi bu? Allah ıslah etsin. Vicdansızlık bu! Ne demek doğum yapana kadar evli kalırız ya? Ah Allahım nasıl insanlar var;((
Boşanmanı tabiki tavsiye etmem nekadar sevmesede seni sen ilk önce elinden geleni yap sevgiyi tekrar geriye al sevdir kendini otur konuş mesela yüz yüze ve doğuma kadar bekle boşanma belki çocuğunu eline aldıktan sonra babalıģı tadar ve aranızdaki sevgi güçlenir ama doğurduktan sonra hala öyleyse değişmemişse düşüncesi ozaman boşanırsın ani düşünüp hareket etme
401,989 soru
12,034,291 cevap
36,262 kullanıcı