0 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde (835 puan) tarafından

kızlar kusura bakmayin sürekli soru soruyorum teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :kissing: adet bittiği zaman temizlendikten sonra ilişki yasadığın zaman hamile kalma şansı dahamı yüksek bana öyle dediler aranızda öyle hamile kalan varmi adeti bitip yıkanıp ilişki yaşayipta hamile kalan ?

18 Cevaplar

0 oy
(2,178 puan) tarafından
yumurtlama gunune bagli canm herkesinki ayni olmuyo mesela bende gec dollenme olmus 2 hafta kucuk cikiyo bebek :)
(835 puan) tarafından
genelde benim dediğime göre yumurtlama oluyomus
(2,178 puan) tarafından
herkesinki bir degil iste bebegi cok istiyosan doktorundan yumurta takibi istesene canm yararli olabilir
-Reklam-
0 oy
(1,449 puan) tarafından

Beeeeeeeennnnnim o <3

(835 puan) tarafından
bende inşallah öyle hamile kalırımmm
(1,449 puan) tarafından
Kişiden kişiye göre değişebilir ben o dönemde hamile kaldim tam dediğin gibi ınsallah sen de hamile kalirsin
0 oy
(1,294 puan) tarafından

Yooook bence cok dusuk bi ihtimal olmasi lazim 

Adetten en az 10 gun sonra gebe kalabilirsinis derdi hicamiz ders verirken fln anlatirdi

(835 puan) tarafından
hımm anladım canımm
0 oy
(2,187 puan) tarafından
Yumurtlaman ne zmnsa o gun hamile kalirsin canim kisiden kisiye değişir kim demişse yalan demis :)))
(835 puan) tarafından
onuda bilemiyosun iştee
(2,187 puan) tarafından
Ovulasyon testi var canim onun sayesinde nokta atis yaptim yoksa adetim düzensiz bilemiyordum
(835 puan) tarafından
onu alcam olmazsa
0 oy
tarafından
hic takip etmedim canim
(835 puan) tarafından
tamam canım benim
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Adetin ilk gününden sayarak 12. Gün yumurtlama dönemine denk geliyor diye biliyorum bu dönemde hamile kalma sansı yüksek... Adetten hemen sonra düşük orta .. Yumırtlama döneminden sonra yok denecek kadar az denebilir.. Genelde söyle tavsiye ederler adet bittikten sonra bir gün deneyip bir gün ara vermek tavsiye edilir.. Özellikle yumurtlama dönemleri takip edilebilir.. Öyle :) biraz karısık yazdım ama adet hemen bitince hamile kalma ihtimali orta düşük yumurtlama döneminde yüksek yumurtlama dönemi bittikten sonra yani diger adet tarihi yaklaşırkeb yok denecek kadar az diye biliyorum 
(835 puan) tarafından
çok sağol canımm
0 oy
tarafından
Yumurtlama ne zamansa o zaman bence :D
(835 puan) tarafından
onuda bilemiyon kii
0 oy
tarafından
Vallahi şimdi söylicem  yok artık diyenler olabilir adetimin  bittiği gün  iliskiye girdim sonra 1 ay boyunca hiç ama hiç iliskiye girmedim kendimden eminim yani doğum kontrol hapı da kullanıyordum baktım adetim gecikiyor korkudan tabi ben yine devam ettim haplara sonra bi test yapayım dedim ve çift çizgiyi gördüm şimdi kızım 2.5 aylık 
(835 puan) tarafından
aaa oluyomuş demekkii
tarafından
Oluyor canım doğum kontrol hapiyla oluyor bende oldu yani
0 oy
(396 puan) tarafından

Adetim bittiği sabah birlikte olduk sadece ayda 1 kere ve onunla hamile kalmışım :D

0 oy
(1,517 puan) tarafından
Benimki öyle olmuştu hemen hamile kaldım genellikle öyle diyorlar evt adete yakın ve adetten hemen sorma hamile kalma şansı daha yüksek 
tarafından
Ama yumurtlama günü olmazsa nasıl olsun ki
(1,517 puan) tarafından
İnternetten bakınca da bir kaç bilgi yazıyordu adetten sonra vücut tüm pis kanı vs attığı için rahim açık mı ne oluyormuş yumurtlamayla ilgili bir bilgim yok herkesin farklı olabilir
0 oy
(2,024 puan) tarafından
Canm yumurtlama gününü  takip etmelisin düzenli ilişki yaşıyorsan takibede gerek yok istersen ovulasyon testleri var onunla talip edebilirsin 

Yada normal akıntıyı biliyorsundur heralde akıntını takip et yoğu n olduğu gün  yumurtlama günündür 
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Ben öyle kaldım cnm  ❣☺☺
0 oy
tarafından

Allah ne zaman nasip ederse o zaman ;):D

0 oy
(627 puan) tarafından
Benim öyle hemen aybaşı bitince hamile kaldım abidede şimdi kardeşindede. Ama yumurtlama tarihi herkeste farklı olabiliyor o yüzden yumurtlama testi alın yada Dr a danışın.
0 oy
(926 puan) tarafından
Canım bende senin gibi çok takiyodum hatta gecen ay ovulasyon testiyle takip ettim pepapp diye uygulamadan ilişki günlerini bile not ediyodum olmadı.bende bu ay artik bıraktım testide ilişki not etmeyide.ama o günü hatırlıyorum adetten bitti yikandim ilişki oldu bakalım belki tutar belli olmaz bende istiyorum 10 Aydır 
0 oy
(904 puan) tarafından
Bende öyle kaldm cnm hatta bilmyrm bir arkds deyince  bende   fark ettim
0 oy
tarafından
Canim pepapp dkye bir uubulama var mutlaka indir ben ordaki takvime gore hamilr kaldim orada yumurtlama gununu söylüyor. Birde alev alev yandigin günler yumurtlama günü oluyor akintinda fazla olmasi lazim o gün 
0 oy
(324 puan) tarafından
Yok canım sen yumurtlama gununu hesapla yada bu konuda doktorlardan destek al her adet bittiginden 15 yada 18 gun sonra yumurtaligin üreme yapiyor eger sperm o üremeyi bulursa gebe kalıyosun yumurtan catliyor asılsız şeylere itibar etme kuxum

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 277 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Fatmanur&kadir27 (702 puan) tarafından soruldu

409,069 soru

12,294,967 cevap

38,304 kullanıcı

Kategoriler

...