0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Kizlar ya 4.. Hamileligim aslina bakarsaniz oteki hamileliklerimde hepbsorun sitres vardi cok sukur hepsi gecti gitti bu hamileligimde hersey yolunda cok mutlu bir hayatm var ama bende inanilmaz bir sinir oldu basindan beri bole bazi anlar bogazimi sıkıyolar sanki en ufak biseyden esimle inanailmaz kavqa ediyorum Allahtan esim hamilelikten oldugu bildgi icn alttan aliyor ben bagriyrm bjr suru sey soyluyorum normal sartlarda asla simsiye kadr solemedigim esim hic bsy demiyor sonra benimle kusmuyor aksam eve geliyr isten hic bisey olmamis gbi davraniyr ama bazenleri buda sinirimi bozuyor icimde bomba patliyor sanki bazenleri boyle bisey yasiyaniniz oldu mu yaaaa

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamilelikte değilde cocuktan sonra oldu bende valla
(16 puan) tarafından
Ya benimde oglum oyle ya iki kizim var biri 8 biri 5 yasinda 2 yasindads oglum var ama oglum inanilmaz bisey cok yaramaz babasina cok cekmis
-Reklam-
0 oy
(14,288 puan) tarafından
Valla eşine maşallah canım Rabbim daim etsin böyle eşleri okudukça mutlu oluyorum 
(14,288 puan) tarafından
Öyle oluyor canım kimse dört dörtlük değil erkekler zor alışıyor evliliğe burda ki kötü evlilikleri okuduğmda gerçekten aklımdan çıkmiyorlar çok üzülüyorum sürekli dua ediyorum bende herkes için Allah herkese yardım etsin bolca huzur versin
(16 puan) tarafından
Amin tabikii oyle ya burda okuduklarima bende sok oluyorum ve aklimdan cikmiyor  gercekten cok kotu evlilikler varmis
(16 puan) tarafından
Allah herkezin yuvasini mutlu huzurlu daim kılsın insallah
(14,288 puan) tarafından
Cümlemizi inşallah. Bekar birisi buradakileri okusa korkar evlenmez
(16 puan) tarafından
:) :) :) aynen oyle yaaa
0 oy
(329 puan) tarafından
Bnde suan aynı durumdayım gecen gün cocugum durmuyor her yeri dagıtıye toplayacak halimde yok diye oturdum aglardım cocuk yanıma gelince byle itesim var yavrumu smdi gecti am 3 gün sürdü resmen kendimi deli gbi hissettim o gecti smdide esime karsı aynıyım her seyi bana batıyo öksürmesi nefes alması ble cok tuhaf ya yemek yerken cok sapurdatıyo geliyo bana agzını üstene kasıkla vurasım geliyo o derece yani :) 
(16 puan) tarafından
Ay benmmmde oyle iste yaaa :))) tek degilmisim
(329 puan) tarafından
Tek degil sin cnm gecen haftada aynı hisleri kaynanama hissediyordum catmamak için kendimi zor tuttum :)
(16 puan) tarafından
Zaten onlara hic sorma  kayinpederime kaynanama kendimdsn korkuyorum bazen :)))
(329 puan) tarafından
Ahahaha bnde kayınpeder yok malesef kaynana var Allah var bazen cok iyi arada kötü o aradaki kötülüğü iyiliginin üstünü cizdiriyor artık nefret artı hersey yani :)
(16 puan) tarafından
Benimkide oyle bi degisik kadin ya dogulular erken anne olmus ablamla yasit esimle ben ayni yastayiz bizden 14 yas buyuk  genc kaynana
0 oy
tarafından

Benm ikinci hamileliğimde öyleydi elime ne geçerse fırlatırdim eşime. Sesini çıkarmazdi. Bana bağır sende kavga et diye bağırirdim. O da bagirirdi. Sus hamile karina sesini yükseltme derdim. Dogurdugum gün artık düzeldin mi diye sormuştu :D

(16 puan) tarafından
Ayyyy buna cokkk guldum yaaaaa :D
tarafından
Ama gerçekten doğurduğum gün düzeldim. Sende öyle olursun büyük ihtimal. Çok da takma
(16 puan) tarafından
Saol csnim rahatlattin beni :)
0 oy
tarafından
Troid değerine baktır o çok etkiler. Boğazda sıkma hissi verir sinir yapar stres yorgunluk yapar 
(16 puan) tarafından
Hic dusunmemistim onu ya
tarafından
Sabah erkenden kalk yemek  yeme aç karnına sağlık ocağında kan tahlili yaptır yada hastaneye dahiliyeye git. Genel cerrah da bakıyor ama randevusuz almıyorlar. Troid değerlerimi öğrenmek istiyorum de. Aç iken veriyorsun o kanı. Vitaminlerine baktır ama troid gibi geldi bana
(16 puan) tarafından
Dogru soyluyosun bir baktirim bu hafta
tarafından
Hayırlı sonuçlar al inşallah
0 oy
tarafından
Uçan kusa bile sinir oldum hamile iken 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 149 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Saadeeet (50 puan) tarafından soruldu
0 oy