0 oy
999 göst.
Diğer kategorisinde (158 puan) tarafından
İyi geceler arkadaşlar sorum şu eşim araba almak istiyor bende ev alalım diyorum biraz tartisir gibi olduk bakalım ne olacak 

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Su an araba almak çok saçma araba fiyatları düşüşte ki devlet otv desteği düşünüyor yani araba fiyatları çok daha fazla düşecek insAllah araba alacaksanız bir süre beklemenizi tavsiye ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence ev en onemlisi krediyle ev aldik az kaldi 6 senemiz falan kaldi ama evimiz ddgerlendi baya
0 oy
tarafından
eyer param varsa .hangisi derseniz ev derim.sonra arabada aliriz biriktirib.

eyer arabaniz varsa 2 ci dusunuyorsaniz kesinlikle ev derim.kira yaparsiniz her ay ordan bi geliriniz olur
0 oy
tarafından

Ev daha mantıklı 

0 oy
(4,060 puan) tarafından
Bu devirde araba neden derse dersen bızım gecen sene 70 aldınız araba 4 ayda6150 bin oldu ama evler okadr artmıyor canım daha atıcak arabalar dediler ama karar sizin 4 ayda iki katı oldu para yani sonra arabayı sattık ev aldık :) 
0 oy
(771 puan) tarafından
Eğer ew varsa 2.ev almak yerine model yükseltilebilir malum bi kaç yılda bir değiştirip model yükseltmeyince bi süre sonra elindeki arabanın değeri üst sınıfken üstüne modeller geldikçe orta sewiyeye inmiş oluyor ve araya zaman girdikten sonra da tekrar üst sewiyeye getirmek daha çok yatırım ve borç demek oluyor ben öyle düşünüyorum yani ewet ev al kiraya ver fln güzel ama arabada insanın eli ayağı ve her ne kadar para harcatsada bakımlarıyla fln oda bi yatırım sonuçta
0 oy
tarafından
Ev tabıkı 

En azında kendi evın olduğunu bilıon 
0 oy
(535 puan) tarafından
Ev almak için arabayı sattık sizin arabada varmış evde tabi alacağı araba ne bilmiyorum ev almaya yetermi parası yada daha iyi bir eve taşınmaya ama ev onemli hele kirada oturup aylarca belki yıllarca boş yere para verince arabada onemli 1 haftadir araba yok resmen alışmışız o kadar çok araniyorki
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Biz araba  aldık  çok  ihtiyaç kirada oturabilirsin ama sürekli araba bulamazsın bence araba çok ihtiyaç 
0 oy
tarafından

Arabalar olduğundan pahalı bekleyin düşecek inşallah ev daha mantıklı kira vermez biriktirir araba alirsiniz bizde eşiminntayininden dolayi başka şehirdeyiz kira ödüyoruz arabamiz var ama polo bebegimiz olcak eşim sığmayiz diyo bende satmak istemiyorum bakalım (Evimiz var görümcem oturuyo kayın pederim vefat etti önceden almiyoduk ona veriyolardi artık veruyolarmiydi bilmiyom yeni evliyim zaten 2 ay dır kira vermiyolar daha  :angry:)

0 oy
(1,908 puan) tarafından
Tabiki ev eğer kiradaysan araba evin yokkken luksekacar canm biraZ
0 oy
(13,373 puan) tarafından
Kesinlikle ev. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 156 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,717 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 145 göst.