0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Her yolu denedim 8 aydır doğum yaptim ama inanılmaz kilom kaldı. Normalde de zayıf değildim ama iyice sistim :((. Diyette yaptım sporda yaptım gitmiyor. Hibiskur çayını içen yada kullanan varmı? Bebeğimi emziriyorum yorumlarda emzirenler içemez yazior ama müşteri temsilcisi icebilirsin dedi. Kafam karıştı yardımcı olun bana :((

10 Cevaplar

+1 oy
(2,076 puan) tarafından
Diyette yapıyorum sporda yine de gitmiyor diyenlere pek inanasım gelmiyor, bogazı kestin mi bak 2 hafta bir ayda nasıl zayıflanılıuor
(1 puan) tarafından
Her yolu denedim gitmiyor evde yürüyüş bandı bile kullandım
(2,076 puan) tarafından
Diyetisyene gitme imkanın varsa git canım evde çok nadirdir kendi iredesi ile zayıflayan
-Reklam-
0 oy
(110 puan) tarafından
Herbalife var canım içeriği kesinlikle dogal arastir istersen 1 ayda duzenli kullanimda kesjnlikle 8 kilo rahat veriyorsun emziriyorum hem çok guzel sut de yapiyor 
(1 puan) tarafından
Annem kullandı bıraktığı an eski haline döndü o yüzden Herbalife pek işe yaramıyor başta yarıyor gibi görünüyor bıraktığın an aliyosun
(110 puan) tarafından
Canim hangi diyeti bırakırsan  ayni duzen yemeye devam edersen tabi ki alinir hani zayiflayip sonrasında dikkat etmezsen eski kilomuza geri döneriz
0 oy
tarafından
Bende bekleym surda benımde cok ıhtyacım var bende emzırıyorum 
(1 puan) tarafından
Kafayı yicem ya 100 kilo oldum
tarafından
Bnde yakınım :(
tarafından
Bende emziriyorm ama sütüm olsun diye yemeğe hiç dadanmadım bol su bol hareket az yemek sıfır ekmek makarna vs zayıflarsınız lafta değil icraatta da azmedin olur
0 oy
tarafından
Diyetisyene git m.hizmetlwri satmak için içeblirsin der tabi snra kendne bebegine nolcak hiç riske atma bnce. Ki ben emzirmesen bile o ilaçların çayların sağlıklı oldugunu hiç düşünmüyorum diyetisyene git programa sadık kal spor yap zayıflarsın. Baktın zayıflayamıyosun o zman bi kan tahlili yaptır tiroidlerine baktır belki orda sorun vardır 
(1 puan) tarafından
Tiroidlerimde sıkıntı çıkmadı adet duzensizligim çok olduğu için baktirdim sorun yok dedi. Artık kafayi bunlara taktim inanır mısın ya
tarafından
Yani madem bişeye para vercen diyetisyene ver dediğim gbi. O çaylar ilaçlar hiç sağlıklı değil.
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Ben doğum yapalı kaç sene oldu hala var kiloluyum bekarkende çok kiloluydim aşırı o zaman sıkı diyet ve her gece bir saat yürüyüş yapardım evlendm doğumda kilo aldm verdim onları sonradan yok sut olsn yok bilmem ne koruma hapida aldırdı hareket çok çocuklarla ama yürüyüş yok yetmiyor bende istiyorm zayıflamak
(1 puan) tarafından
Bekarken 70 kiloydum çok zayıf değildim ama kilolu da değildim. Doğuma 100 kilo girdim 8 ay oldu hala 100 kiloyum
(5,724 puan) tarafından
Sabır canım emek birazda yememek
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Insan yemeği kesince yattığı yerden bile kilo veriyo. Mesele bu pis boğazı tutmak.  Bende pis boğazım . Kendimi tutabilsem keşke . Zayıflamak istiyorum ama yiyom devamlı 
(3,799 puan) tarafından
Senin bünye ile alakalı olabilir.  Ben bi ayda 10 kilo vermiştim yattığım yerden yemedigim için
(1 puan) tarafından
Yesem derim ki yiyorum alıyorum . Ya yemedigim halde alıyorum o zoruma gidiyor. Eşim de diyor yesen kapıdan gecmiceksin
(3,799 puan) tarafından
Kaç kilosun canım
(1 puan) tarafından
100 doğumda da 100 du hala aynı emziriyorum da bir gram vermemisim
(3,799 puan) tarafından
Bende emziriyorum.  O yüzden acikiyom devamli.
0 oy
tarafından
Onlar satacak tabi iç derler acele etme bebeğin biraz buyusun bence 
(1 puan) tarafından
Bıktım artık fotolarda resmen kendimi görünce utanıyorum
0 oy
(275 puan) tarafından
Bende kızım 8 aylık olana kadar 1 gram vermeyi bırahk üstüne çok kilo almıştım, o dönem regl olmuyordum, ne zaman regl olmaya başladım, o zaman kilo vermeye başladım. Hatta özel birşey yapmadan açıkçası sadece abur cubur yemeyi kestim. Bununla toplamda 5 ayda 12 kilo verdim. Bozma moralini bende hayatımda çıkmadığım kiloya çıkmıştım. Azcık dikkat ve zaman. 
(1 puan) tarafından
Abur cubur evden içeri girmez. Eşimde sevmez bende. İkimiznde tatlı yemeyeli en az 4 ay oldu.
(275 puan) tarafından
Yalan yok ben çok yiyordum ama sadece abur cubur olarak düşünme karbonhidrat pilav, makarna, ekmek vs...
(1 puan) tarafından
Bu çayı kullanan yok heralde. Benim acilen en az 20 kilo vermem lazım
(275 puan) tarafından
Ben böbrek hastasıyım malesef bitki çayı hiç kullanmadım fikrim yok kusura bakma :(
(7 puan) tarafından
O caylara filan givenmeyin alerjiniz var miyok mu soze uygun mu degil mi, kas yapayim derken goz cikartmayin.  Ekmek en buyuk zehir diyette. Yarim ekmek de neymis hic yemeyin yada kepeli tam tahilli ekmeklere gecin, pilav, makarna, kizartma hazir paketli gidalar, gazli icecekler unutun. Biraz sabir biraz azim yuruyus verirsiniz inan ki moralinizi yuksek tutun ve bol su icin :)
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Diyetisyene git belki tiroid yuksektir yada insulin direncin vardir neyapsanda vermez alirsin.
0 oy
(781 puan) tarafından
Bacım benim zayıflama teknigimi soyleyim SANA bi kaç limonu yıkadım ortadan kestim kaynattım sıcak sıcak sabah kalkınca bi bardak içtim sonra kahvaltı yapmadan yarim saat evde spor yaptım akşamda yine sıcak sicak içtim ve yatmadan 1 saat spor yaptım ve gündüzleri de arada bi oyun havası açtım hem oynadım hem bol bol hareket ettim ama yediklerimede dikkat ettim az yedim hamur işi fazla tüketmedim baya zayıfladım şimdi hamileyim o yüzden koyverdim doğum dan sonra sıkı spor diyet beni bekliyor:)):)))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
5 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mrcn06 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 195 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mervay (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
13 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu

412,747 soru

12,427,059 cevap

45,535 kullanıcı

Kategoriler

...