0 oy
148 göst.
Aile kategorisinde (0 puan) tarafından

2 yıllık evliyim 3 senemize giricez bir kaç ay sonra.ilk başlarda eşim ne çalışmak istiyordu ne de ayrı eve çıkmak. Ama bundan 6 ay önce olan bir olayı anlatayım iyice anlamanız açısından. Anesiyle aynı evde yaşıyoruz,annesinin maaşından geçiniyoduk. Hala öyle iş arıyor tabii şuan eşim. Önceden eşime çalış diyordum bak bende işe girerim eve çıkarız diye bi söyledim kıyamet koptu bizi istemiyorsun dedi eşim. Sonra gitmiş annesine söylemiş annesi de bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz demiş,iş boşanmaya kadar gelmişti boşanacağımızı duyduğunda ohh diyip göbek atmış. Ben eşime aslında bu konuyu açtığımda çalışmıyordu;fakat ayrı eve çıkmak istediğimi aklına sokmak hatırlatmak için açmıştım. Yoksa çalışmadan etmeden ayrı eve nasıl çıkılır ki zaten. Ayrıca sevgiliyken ben iş bulana kadar annemle yaşarız ne kadar sürer bilmiyorum var mısın buna demişti bana. Tamam dedim,ne diyim kadın tatlıydı ikidebir bana hediyeler verirdi. 1-2 ay hatta olsun 1 seneden nolcak canım sonra ayeı eve çıkarız mantığıyla rahat yaşadım. Taki işte bu olay yaşanana kadar. Çünkü artık rahat edemiyorum evde,rahat giyinemiyorum vs bir de annesi utandan ay inşallah kiradan kurtulup ev alırız da bahçeli ev de yaşarız dimi kızım,ben sizinle yaşamak istiyorum diyor evlenmek istemiyorum bu saatten sonra erkeğin donlarını mı yıkıcam diyor. Fakat küsüp barıştığı arkadaşıyla her zaman bir erkek muhabbetleri dönüyor evlenicem diyoe zengin olsun zeki olsun vs diyor çıldırıcam gerçekten.

Asıl sorum ise şu; artık eşimle kesin olarak ayrı eve çıkmak istiyoruz çünkü artık o da rahat edemediğinin farkında. Fakat bir an önce ikimiz de iş bulup çıkmak istiyoruz ama hiçbir yerden geri dönüş yok eşim ne yaptıysa. Ben de kendime acımaya başladım artık zaten eşimle tartıştığımız bazı konulsr oldu boşanmaya kadar gidecek artık boşanmayı düşünmeye başladım ama çok zor geliyor boşanmak korkuyorum kendime gelemem diye. Yani eşimden yana bir sıkıntı yok şuan iyiyiz dediğim gibi o da istiyor fakat ben bir an önce olsun bitsin istiyorum ve açıkçası vazgeçer mi korkusu yaşıyorum. Sizce ne yapmalıyım bu isteğimi unutmaması için,ayrı eve çıkmak için acele ettirmem yanlış mı sizce. İşe girdi diyelim bir kaç ay kendimizi toparlayıp çıkmak daha mı mantıklı olur sizce napmalıyım valla bıktım artık 

1 cevap

0 oy
(4,648 puan) tarafından

Baştan yanlış gitmiş birşeyler ama sonuca cevap vermek isterim.ikinizde çalışsanız hemen öyle eve çıkmanız.zor biraz .kiralar bulutlarda geziyo bunun bir de depozitosu var tşınma masrafı var eşyanız varsa .yoksa eğer eşya almak ayrı bi para.

Hevesini kırmak istemiyorum yanlış anlama tek oturmak en başta olması gerekendi.
Herşey gönlünce olsun 
(0 puan) tarafından
Haklısın bunu da düşünüyorum işte,ama ailem de diyor yavaş yavaş halledersiniz biz de yardım ederiz diyor biraz aileler de yardım etse olur diye düşünüyorum önemli olan işe girmesi bir an önce ve ayrı eve çıkmamız,en azından belki 2-3 ay işte kendimizi toparlarız öyle ev bakmaya başlarız. Yatak odamıx var sadece eşyaları da alırız yavaşca ikinci el de olsa ne diyeyim..
(4,648 puan) tarafından
Aileler yardımcı olacaksa ne ala.inşsllsh en kısa zamanda yuvanızı kurarsınız
(0 puan) tarafından
İnşallah canım herşeyin hayırlısını versin rabbim en büyük hayalim bu şu aralar...
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 304 göst.
23 Haziran 2022 Aile kategorisinde Nz_00 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 752 göst.
0 oy
1 cevap 155 göst.
27 Eylül 2022 Aile kategorisinde Mervay (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 356 göst.
27 Eylül 2022 Aile kategorisinde Mervay (0 puan) tarafından soruldu

374,579 soru

11,203,097 cevap

34,502 kullanıcı

...