0 oy
869 göst.
Diğer kategorisinde (780 puan) tarafından

Kızlar 12 yıldan sonra tekrar 3uncu bebeğime hamile kaldım ben bilmiyorum şimdi ne alınacak ne edilecek beşik dahi alınacak herşeyin fiyatı ne kadar tutar eşim 5bin e herşeyi alırız diyor bende hepsini 2 bine alsak kalan 3 bile ben orta halli bi bilezik yapıyım diyorum aceba 2 bin azmi olur internette bebek kıyafetleri ve beşik herşey çok pahalı el kadar alt giyim 40 tl ben biraz goz açıklık yapayım bileziği takayım diyorum ama galiba yapamiycam:((:((( herşeyin ucuzunu alsam çokmu basit ve kullanissiz olur aceba 

26 Cevaplar

0 oy
(467 puan) tarafından
ilk bebeyim vallahi elbiseler 500 tutdu her şeyli ve cok cok azindan aldim cabuk buyuyorlar die iykide boyle aldim.civilimden kitikatedan aldim. kışlık bi bebek .hatta ustden tulumlu mont da aldim.bbattaniye falan karisik.anne yanı aldim 176tl. 3aylık haıe onda uyuyor. bebek araci aldım pusetli bu kadar .bebek araci pahalı oldu baskada hic bisey cok tutmadi 
-Reklam-
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Gitmez o kadar canım ablamda öyle 10 sene sonra 3. Olacak insallah internetten alioruz herşeyi  kabaca 550 araba ve puseti beşik 500 minicity die sayfa var hersey cok uygun ve kaliteli tüm kiyafetlerini ordan aldı 500 de o e eksikler var ufak tefek şoka gelecek yarin ordan bakicaz ki bakım malzemeleride 300 olsa 2bin rahat gider hadi 2500 olsun 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun ben beşiği letgidan aldım 180 TL'ye 200 tlelik hastane çıkışı zıbın falan aldım şükür ablasının kıyafetleri vardı yengem kuzenimde verdi inan başka almadım birde emzik göğüs ucu eczaneden aldım sadece şampuan ve bebek yağı toplam 500.gitti biximki cnm ama senin birşeyin yok eğer bu beşiği uyguns alırsan bilezik yapabilirsin kıyafetleri sıfırdan alacaksan bin lira tutar tabi yinede hesapla sen 
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Benim ilk te çok tuttu ama ikincide 350 herşeyi hallettim 
0 oy
tarafından

Kız maşallah ben gibi sende 12 sene sonra doğurcan hadi hayırlısı :D

0 oy
tarafından
Ilk bebeğim ve şu anda rahat 3000 gitti hala eksiği var 

Aldiklarim

Beşik  + yatak

Kiyafetleri ( battaniye + havlularda dahil )

Kendime pjima takimi

Anne bebek bakım çantası 

Bezi , islak mendili

Puset 

Eksikleri 

Banyo ürünleri +kremleri

Onuda yarin kısmet olursa şoktan alicam 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 135 göst.
16 Eylül 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Gamzedmrci (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Semizotu (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 230 göst.

410,523 soru

12,348,717 cevap

40,324 kullanıcı

Kategoriler