0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ve kaçıncı ayda başladınız 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
8-9 aylıktı ara, ara koyuyordum yürüteci doktorlar pek önermiyor ama işin olduğunda ve kısa süreli kullanırsan bir sıkıntı olmaz zaten içinde durmak istemiyor bebekler sıkılıyor
-Reklam-
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canm bn kullandm.ama tavsiye etmem.sadece isin varken koyablrsin.kisa vadese.uzun vadede adim atmayi degil ittirmeyi ogreniyor.ben sanrim biraz abartmisim ona koymasaydim belki 1 ay erken yururdu.adim atmaya calisrken parmak ucuna basiyordu.okadr da cok koymadim ama geregnden fazla koymusum demekki.
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Bence kullanma ben kızımı az az koymama rağmen parmak ucuna basıyor 13 aylık ve hala tam yürümüyor parmak ucuna basıyor 
(237 puan) tarafından
Yürütecten kaynaklı oldugunu sanmıyorum aöıkcası nerdeyse her bebek yapıyor parmak ucunu istisna haric  yegenimi örümceğe hiç koymadılar 2 yaşına kadar psrmak ucunda yürüdü
(3,276 puan) tarafından
Kuzum herkes örümcekten falan ne dedi saatlerce günlerde binen bir bebekte değildi aslında ama oda olabilir
(237 puan) tarafından
Yok canım ya herkeze bakarsak :D cocukların geneli parmak ucunda balerin gibi :)
0 oy
tarafından
kizim 7 aylikken koydum.cogu zaman orda olmaknistiyordu isyediyi yere gide bildiyi icin .her kes koyma diyor .parmak ucunda gezdiyi icin.ama onun onla slakasi yok cogu cocuk ilk once parmak ucunda gezer sonra duzelir bi sikinti yok.yurtece hic koyulmayan bebek vardi akrabamda oda parmak ucunda geziyirdu demek yurtec yapmiyor onu..kizim 7 ayi tam diyildi koydugumds.11 aylikkende yurudu.

oglum 6 aylik 6 bucuk 7 ayinda onuda koyucam .
0 oy
(4,854 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kullanmam doktor tavsiye etmiyor diyordum ama kullandım bizler hep yürüteçle büyüdük sorun olacağını sanmıyorum 
0 oy
tarafından
8 aylıkken başladım çok seviyor çok mutlu oluyor bütün evi geziyor o da rahatladı bende. Doktorumuz ev kazası olur diye onermemisti devirecegi seyleri ortadan kaldırdm bı problem olmuyor. Yurutece koymadan önce de ayakta tuttuğumda parmak ucuna basıyordu zaten yurutecle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Yurutecten önce adım atmayi bilmiyordu şimdi öğrendi
0 oy
tarafından
7 aylıkken bı hafta kullandım sadece 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 208 göst.
9 Ocak 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 217 göst.
12 Ekim 2024 Aile kategorisinde Tugceee (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.