Eşinizle Nerde Nasıl Tanıştınız
Liseye giderken hep otobuste goruyormus beni bn onu hic farketmemistim cocukluk arkadasimla ayni lisedeydi onun facesinde benim fotomu gormus bu kiz kim otobuste goruyorum cok begeniyorum tanistirsana demis bn ilk basta kabul etmemistim ama sonradan tanismayi kabul ettim iyi ki etmisim o benim canım iyi ki var
Biz bi arkadaşımın vesilesiyle tanıştık kocaeline gelin giden arkadaşımın eşinin arkadaşı oluyormuş evlenmek istiyormuş dedim gelsin istesin babamdan Sonra geldi ailemin yanında bi görüştük falan sonra evlendik işte hamdolsun. Konyadan gelin gittim
Gorucu usulu bizimki ama cok sewiyomm
Abi diyodum aynı memleketliyiz akraba degiliz ama taniyodum eskidende sonra telefonda konusmaya basladik bana abi deme aramizda sadece 4 yas var dedi öyle öyle biseyler oldu işte 7 yıl flörtten sonra evlendik
facebook bir sosyal medya seysi:)))
Esimin amcasının oğluyla benim halamin kızı nisanliydi o şekilde tanıştık onlar 1 buçuk yıl nişanlı kalıp ayrıldı biz evlendik baskı bizeymis bu sene 4 yil olcak çokta mutluyum hamd olsun
İşyerinde iş başvurusuna gelmişti işe almıştık sonra başıma bela oldu
Lanet olası sosyal medyadan tanıştık bana kiz ayarla dedi boyle samimiydik bana ne ben niye kız ayarlıyorum pardon da muhabbet tellalı mıyım dedim sonra nasıl olduysak sevgili olduk adın batsın facebook
İşyerindeeee
1,491,661 soru
24,374,687 cevap
348,251 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın