Zaman nasıl geçiyor? Yoruluyor musunuz? Suan oğlum 2.5 yaşında. Temmuzda 3 olacak allah nasip ederse.
Diğer ay da doğumum var bugün tam 34 haftalık oldum.. 22 yaşındayım. Genç yaşta anne oldum şükür..
Gözüm yavaş yavaş korkuyor. Büyük oğlum çok yaramaz 2 dk yerinde durmaz. Bir de bebek olursa nasıl yapacağım diye kara kara düşünüyorum.
..
.
Siz neler yapıyorsunuz? Kardeşini biliyor mu benimsiyor mu? Yada kıskanıyor mu? Kiskanmamasi için neler yaptınız? Anlatır misiniz?
Ben nasıl anlatsam ki elimden gelen herşeyi yaptım bebekken hiç kıskanmadı kardeşini ama taki yürüyüp kardeşide yanında oynamak isteyene kadar çok arsız oldu dövüyo vuruyo sürekli yapma dedikçe inadına yapıyo itiyo kakıyo çocuğu hiçbişeyini paylaşmıyo 6 yaşına girecek kızzz iyice zıvanadan çıktı
Canim inan oğlum iki buçuk yaşına girecek ama asla yerinde durmaz asla kimsede yemek yemez altını actirmaz herşeyiyle benim ilgilenmemi istiyor çok aşırı korktum hem bebeği kabul etmeyecek hemde ben çok zorlanacağım diye altını da hala bağlıyorum ama varya ilk gün getirdik bebeği öyle bı sahiplendiki anlatamam sadece biraz hircinlasti oda istediği olmayınca yapmaya başladı ama uzun sürmedi bir hafta sonra herşey eski düzenine döndü hareketleri normallesti herşeyi kendim yapıyorum temziligi yemeği bile yapıyorum bazen geceleri uykusuzluk zorluyor ama onun haricinde herşey gayet güzel iyiki olmuş iyiki erken yapmışız çocukları daha yaşım 22 böyle herşey yolunda giderse üçüncüyü düşünmeye başladım bile
1,499,324 soru
24,490,146 cevap
357,552 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın