0 oy
217 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,054 puan) tarafından
Zayıflamak icin

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gündüz Mutfak yatak odası arasında koşturup duruyorum gece beşik yatak arasında. Kilo falan kalmıyor 
(1,054 puan) tarafından
Ben de hiç durmuyorum iş falan ama stres olduk yiyorum ya
tarafından
Dikkat et yemene kuzu çok hareketliysen su da çok iç verirsin
-Reklam-
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Yasaklardan önce her akşam 4 veya 6 km parkurda yürüyüş yapıyordum, uzun zaman oldu çıkmayalı, onun dışında spor yapacağım çok ürün varda ben yalnız yapamıyorum 
(1,054 puan) tarafından
Kiz koşu bandi var ama yapan yok 6 aylik kızım var yoruluyorum şimdi boş kalem işte uyuttum
(2,078 puan) tarafından
Evde inan zaman olmuyor, bizimde spor salonlarında olan ürünlerden çoğu var çatı katında yerse müsait tek bi kaç defa denedim yok sıkılıyor insan, yürüyüş en azından oğlumu ablasına veya halasına bırakıyorum 1 bucuk saatte gidip geliyorduk eşimle şimdi onuda yapamıyorum durdum öyle
(1,054 puan) tarafından
Benm vaktim olmuyo kızım çok huysuz sürekli kucak istiyo
(2,078 puan) tarafından
Leslie yapma fırsatın olursa onu yap canım 30 ml veya 45 ml kızının dikkatini çeker belki yapabilirsin, diyetisyenim  yürüyüşe çıkamadığım yağışlı havalarda önermişti 10 gün kadar yaptım evin bütün fertleri gelip bölüm bölüm dahil olunca sıkıldım :D
0 oy
(3,277 puan) tarafından
Ben varım canım bir ara bıraktım 2 hafta ara verdim tekrar başlıcam son postuma göbek ile ilgili var
0 oy
(177 puan) tarafından
Leslie yapıyordum bıraktım tekrar basliycam insallah kızımın uyku düzeni bi otursun yuruyusten daha fazla kalori yaktırıyor cocuklada yürüyüşe çıkamıyorum zaten
(1,054 puan) tarafından
Onu denedim bakalm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Eyvallah (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Jsjsbdjjx (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.
15 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens-annesi44 (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 239 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mnguuu (48 puan) tarafından soruldu

411,362 soru

12,382,735 cevap

43,323 kullanıcı

Kategoriler

...