Kızlar ...
Öncelikle dün akşam taristik sebebi eşim şuan burda değil gurbette bir buçuk yıllık evliyim güzel bir ilişkimiz var .bu bir buçuk yıllık evliliğimiz de eşim böyle ara ara 2 ayda 3 çalışma gitti her neyse borcumuz var çünkü kendimize ev aldık ve düğün borçları yaşadığımız yer küçük yer olduğu için başka şehire çalışma gidiyor bn yanlız kalıp babamlara geliyorum. Burda o gelene kadar bekliyorum ve 7 aylık bir kızımız var borcu nerdeyse çoğu bitti az bişi yine kalmış son gidişinde gidifem artık gitmicen dedi dün msjlastk artık gelcen gitmicen diye bn kızımı hep tek büyütüyorum diye eşinde bn cokmu istiyorum burda surunuyim inşaatlarda gece gündüz sizin için çalıştığım borcun bitse bn gitmem dedi ama artık bnmde sabrım sinirim var bu kaçıncı cokmu şey eşimin burda normal işte çalışıp yanımızda kalamsin istemem bide o sinirle bana giderim gidicem dedi sonra işte sizin için bilmem ne ne bnde yazmadım wp yi de sildim çünkü kendimi tutamam yazarım bu saat oldu yazmadım k da çok gururu var kesin yazmaz sizce napim haksız mıyım yaa biz birimizi çok seviyoruz niye ayrı kalalaim hep ☹️ çok üzülüyorum