Az önce markete çıktım alışveriş yaparken bı yandan annemle telefonla konuşuyordum orta yaşlı bı adamın sürekli bana bakıp nereye gitsem oraya geldiğini farkettim çok önemsemedim bana öyle gelmiştir dedim telefonu kapadktan sonra gene arkamdan geliyordu baktim elinde hiç bişey yoktu hiç bişey almamış bekledim olduğum yerde emin olmak için resmen reyonun arkasından beni izliyordu ben bakınca kafasını çevirdi hemen o sinirle gittim yanına amca hayırdır ya beni mi takip ediyorsun nereye gitsem ordasin bişey de almamissin seni şikayet ederim pişman ederim sakin birdaha seni gormiyim dedim başka şeyler de dedim şuan sinirimden aklımdan çıktı çalışan kız geldi sorun mu var diye hiç bişey almıyor arkamdan geliyo beni izliyo bende uyardım sizde dikkatli olun dedim adam sadece yok hayır falan dedi gerçekten kötü niyetli olmasa kendini savunmazmiydi. Böyle şeylere hiç tahammülüm kalmadı o kadar tiskiniyorum ki böyle insanlardan. Olay çıkaran insan olmayı hiç sevmem ama gerçekten elim ayağım titredi sinirden