0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Bebeğimi nerdeyse saat başı besliyorum. Yarim bardak yoğurttan 1 saat sonra emziriyorum. Yanlış mi ne kadar süre geçmeli 

5 Cevaplar

0 oy
(5,910 puan) tarafından
Emiorsa emzir tabi her cocuk farkli olur sen her istedgnde emzir canim
(2,265 puan) tarafından
Hiç hayır demiyor canım yiyiyor:)
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Benim bebeğim tok olsa bile ben emziriyorum süre ne kadar geçmeli bilmiyorum ama zaten emmek istemese emmez,süreyi o belirliyor:)
(2,265 puan) tarafından
Iste hiç emmek istemediğini görmedim:)
(3,146 puan) tarafından
Benim bebeğim de öyle canım, kahvaltı yapıyor kalkıyoruz masadan içeri geçiyorum on dakika geçmeden emiyor yine :)
(2,265 puan) tarafından
Zararı olmaz diye umuyorum ya inşallah olmaz
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Ben emzirmiyorum ama emesi varsa emzir tabi bizim doktorumuz 8.aya kadar ana besin anne sutu veya mama olmali demişti 
(3,074 puan) tarafından
Saat basi niyeyse bana cok geldi benimki 7 bucuk aylık sabah kahvalti yaptiriyorum az yediği icin 1 saat sonra mama veriyorum. 4 saat sonra 1 kase kaşık maması veriyorum.4 saat sonrada 1 kase corba veriyorum yogurtla sonra gece mama verip yatiriyorum. Meyveyi 4 saatlik aralarda veriyorum.
(2,265 puan) tarafından
Benim ki 4 saat hayatta beklemez canım öyle alistirdigim içindir muhtemelen. Ama 2 saate çıkarsam iyi olur. Gece bile saat başı uyanıyor
(3,074 puan) tarafından
Cok yorulursun oyle bende iki saatte bir besliyordum doktor gerek yok buyudu artik dedi tabi her doktor farkli konusuyor sende doktoruna danisabilirsin yanlis yonlendirmek istemem
(2,265 puan) tarafından
Yavas yavas  arayı açayım ben de canım ya gece saat başı uyanması bana da ona da zarar
(3,074 puan) tarafından
Tabi bence midesini bu kadar sık doldurmakta iyi degil cocuk ne ara yiyiyor da ne ara acıkıyor da bir daha yiyiyor. Boyle boyle bir duzene sokarsin illa ki
0 oy
tarafından
İstiyorsa emzir canım zaten sadece aç olduğu için değil duygusal olarakta emmesi lazım seninle temasa geçmesi iyi olur
(2,265 puan) tarafından
Istiyor canım. Midesine zararı olmasın da korktum bir an
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Cnm yarım bardak yogurtla doymaz ki o zaten ben doyumluk veriyorum valla 1 kase yogurt 1 kase corba  arkadan 1 saat sonra emiyo 7 aydan beri böyle veriyorum akşam yemeğin yanına yogurt pilav yada makarna yine birer kase
(2,265 puan) tarafından
Bilmiyirdum Ya canım benim eşim buna bile çok diyordu sürekli tartışıyorduk. Bundan sonra doyama kadar vereyim sonuçta doğunca istemez zaten herhalde
(25,196 puan) tarafından
Tabi canım ver yesin bende doydugunu anlamazdım ama alışıyo insan. Ağzını açmıyo zaten doyunca artık benimki de her yemekten yediriyorum bebim yemediğim şeyleri bile veriyorum alışsın diye inşallah yemek seçmez ilerde sende ver kış sebzeleri harika valla
(2,265 puan) tarafından
Inşallah severler ya her şeyi. Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 117 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ... Mira... (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 181 göst.
26 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semrauytery (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 355 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.

410,138 soru

12,332,081 cevap

39,254 kullanıcı

Kategoriler

...