0 oy
157 göst.
Aile kategorisinde (33 puan) tarafından
19 aylık bebek huyu nasıl hanımlar sizde. Benim kızım ömrümden 10 yıl aldı o kadar huysuz ki sürekli ağlıyor. Gündüz uykusuna yatmayı kesti bütün gün ağlıyor ama uyumuyor. Akşam sadece onu uyuyabilmek için 2 saat emzir salla pışpışlıyprum. Yemek zaten ayrı dert yumurta süt falan hiç tüketmiyor. O kadar yoruldum ki bir doktora mı götürsem diyorum daha önce götürdüm sağlıksal hiçbir sorunu yok. Acaba psikoloğa mı görünsem diyorum ona nasıl dabrananacağımı bilemiyorum düşünün altını değiştirene kadar ağlamaktan kızarıyor. 

5 Cevaplar

0 oy
(177 puan) tarafından
Emmeden uyumuyor geceleri beni emzik gibi kullanıyor dokup sacma karistirma meraki var kiyafet giyerken cok sıkıntı yaşıyorum yemeyi küçükten beri seviyor allaha şükür surekli agliyorsa bir sıkıntısı vardir azi dişlerimiz çıkıyor bizimde günü gününe uymuyor 17 aylik
-Reklam-
0 oy
(2,075 puan) tarafından

Benimki de 20 aylık. Yemesi çok problemli resmen ağzını tutup zorla yediriyorum başka türlüsü mümkün değil. Acıkınca yer diyen anneler. Yemiyo ! 2 gün de aç kalsa yemiyo. 

Gündüz mutlaka uyur. Uyumazsa 7 8, gbi kendi sızar yorgunluktan oyle olunca da sabahlar olmasın o yzden 2 gbi mutlaka uyutuyorum gündüz.
Aşırı ama aşırı hareketli. 2 saniye oturmaz. Öyle mızıklanan bı bebek hiç olmadı doğduğunda 1 ay aç kalms yavrm onda bile hiç ağlamadı doymadıgini anlamadık..maşallah diyim :)
(33 puan) tarafından
Maşallah benim ki de çok seçici tadını bilmediği şeyi asla yemez. 1 yaşından sonra süt tattırdım almak istemedi alışması yumurtada aynı şekilde ve sürekli mız mız 25 yaşında ruhum 45 oldu stresten
0 oy
tarafından
Benim ki erkek 19 aylık meme emmiyor herşey yiyor uykusu gelince kendisi uyuyor ağlama huyu yok çok şükür abisiyle oyuncak kavgası ederse ağlıyor 
(33 puan) tarafından
Maşallah diyelim kendi uyuması siz mi alıştırdınız yoksa zaten öyle miydi
tarafından
Ben alıştırdım ayağımda sallıyordm önceden
0 oy
(3,836 puan) tarafından
kizim 16 aylık olacak bi kaç güne. bezini değiştirmeyi genelde sevmiyor. kıyafet değiştirmeyi de pek sevmiyor. yemekle arasi yok maalesef. 79 cm 9 kilo şuan. 3500 doğmuştu. alerji sorunumuz da oldu tabi. beni ciddi anlamda yıpratan alerjiydi. bebeğimin yemek dışında sorunu yok bence. biraz yaramaz bi bebek tabi. dis zamani iyice zorlaşıyor. emmeyi seviyor. ama eskisi gibi sütüm yok. günde 3 max emer yani versem hep ister de o kadar çıkıyor zaten tek gogusle emziriyorum sağ tarafta kalmadı yani.

benim kızımda yumurta süt tavuk onlarin türevleri sebze falan ağzına sürmez. yediği şeyler sayılı yani donup dolaşıp onlari yiyor. 

sakin olmayi dene. bol bol konuş bebeginle. dikkatini dagit ağladığında ya da inatlastiginda. dis zamanıdır ya da 2 yas sendromudur. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 76 göst.
18 Ekim 2022 Aile kategorisinde clk38 (1,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 273 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 575 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde Genc_anne (2,861 puan) tarafından soruldu

381,003 soru

11,406,620 cevap

34,943 kullanıcı

...