0 oy
984 göst.
Aile kategorisinde (30 puan) tarafından
3yillik evliyim smdiye kdr kendi evimden çok baba evinde rahat ederdim 2ci çocuğum doğduğundan beri rahat edemiyorum gidince annemin sürekli yoruldm dinlenmek lazım gece uyumadı çocuk demesi zoruma gidiyor her geldiğimde bidaha gitmicem artık diyorum ama başka gidecek yerde yok bütün gün evde bunaliyorum :/ x

26 Cevaplar

+3 oy
(28,877 puan) tarafından

İnsanın kendi evi gibisi yok valla istersen çocuğun olsun olmasın farketmez 

Baba evi herşeyiyle çok güzel olsada bazen insan sığamiyor

-Reklam-
+2 oy
tarafından
Bana annem öyle dese küserdim gitmezdim annem bize gelince iş yapar mutfağıma girer yemek yapar kaynanam diyo ki sen otur kızın yapsın olsun onun çocuğu var der hep 
(4,906 puan) tarafından
valla kaynanan kalkıp annene yardım etsin o zaman bir zahmet sırf çene bu kaynanalar
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Annem öyle bisey dese ben de üzülürüm şahsen.. Kurban olduğum öyle bişey demez gerekirse benle sabahlar.. Ama çok özledim.. Çoook.. 
tarafından
Seninkiler nerde, ben gibi uzakta misin
(12,523 puan) tarafından
Ben Ankaraya geldim dostum evlendikten sonra.. Annemler İstanbulda :( sen nerden göctün:(
tarafından
Ben Ordu annemler aydın.. Bizimki daha uzak. Gerçi biz sürekli göçebeyiz tayinden dolayı. Ama gene özlüyorum ailemi
(12,523 puan) tarafından
En son ne zaman görüştün:'( Allah yardımcınız olsun
tarafından
Kız gülme bana da 2.5 aydır anamgil bizde haftaya gidiyor sfsfsf :D
tarafından
Ay okurken birden kahkaha attım =))))
(12,523 puan) tarafından
Lan manyak defol git lan :D
tarafından
Hahahashsg :D
0 oy
(12,714 puan) tarafından
Oraya da gitmiceksek nereye gidelim başka alınma canım kötü bişi dememiş
0 oy
(4,194 puan) tarafından
Valla ben de öyle.  Hatta evlendigimden beri biraz uzun saats kalsam geri evime gelmek istiyorum.  Düzenim nerdeyse orayi arıyorum..hem de is güç  es bebekler derken evimde olmak en uyisi en rahatı.. ama anam oyle bir şey  demez... dese ben de hic gitmeek istemem herhalde... 1 göz  olsun senin olsun rahatin huzurun olsun...
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Cocuk olana kdr cok rahattim hic rahatszlik hissetmedim sanki universiteden tatile gelmis gibiydim.farkli sehirlerdeyiz annemlerle ama cocuk.olunca 2 aylikti cok zorlandim orda kizim.cit sesine uyanior ona sus ona sesli konusma diye diye kroz geciriodum bide kizim kolikti gittigime bin pisman olmustum ilk defa daha gidemedim bakalim.yazim gitmeyi dusunuorum
0 oy
(2,270 puan) tarafından
En rahatı en iyisi kendi evinnn
0 oy
tarafından
Bende oğlumun maması için çok rahatsız oluyordum durumları var ama oğlum 3 günde bir mama bitiriyor uzak olduğum için gidince 2 hafta falan kalıyordum bu cocukda ne çabuk bitiyo bu mamalar deyince artık o kadar kalmıyorum
0 oy
(21 puan) tarafından
Valla canım annem ablamı kovuyor sürekli bildiğin kızı çok yaramaz mizmiz sabahlıyorlar ama ablam hic oralı bile olmuyor sende takma kafana boşver baba evi keyfini çıkar 
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Ben çok rahat ediyom  canimm skinti yok yani 
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Kwndi evimden rahati yok benim babaminda durmadan ogluma dur demesi deli ediyo sigamiyorm bi turlu hele ikinci olunca hic sigamaz oldum 
0 oy
(866 puan) tarafından
Ben evlendiğimden beri rahat edemiyorum 
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Annem hiç öyle şeyler söylemez hatta dönerken ağlar bile ama yine de evim başka 
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Walla ben çok rahat ediyorum 
0 oy
tarafından
Bizim cocugumuz yok ama insan evlendikten snra kendi evinden baska yerde rahat edemiyo annemler uzakta gidemiyoruz ama kaynanama gidip de eve gelince esim bile evim evim güzel evim diyo ben diyorum 30 yil sanki o evde yasamadin ama evlenince farkli diyo
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Annen mi bakıyo ki çocuga gece
0 oy
tarafından
Ben aylardır hiçbiryere gitmiyorum sıkılsam bile sonuçta kendi evim ailene bile girsen insan kendini fazlalik gibi hissediyor şahsen ben rahat edemiyorum 
0 oy
(390 puan) tarafından

Bizde bi soz vardir tabi kurtce soylenir turkcesi bi tuhaf oluyo. 

Kendi evimiz mezarimizdir:D

0 oy
(9,582 puan) tarafından
Aynen aynen bende kendi evim olsunculardanim...Allahım kimseyi geri ana evine dönecek kadar çaresiz bırakmasın diyelimmm
0 oy
(1,258 puan) tarafından
1 cocugum var 11 aylik ve suan hamileyim ve annemdeyim 2 haftadir annemlerdeyim ama rahatim

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 624 göst.
21 Temmuz 2022 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 146 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 324 göst.
9 Eylül 2021 Aile kategorisinde Nursena324 (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 821 göst.