0 oy
984 göst.
Aile kategorisinde (30 puan) tarafından
3yillik evliyim smdiye kdr kendi evimden çok baba evinde rahat ederdim 2ci çocuğum doğduğundan beri rahat edemiyorum gidince annemin sürekli yoruldm dinlenmek lazım gece uyumadı çocuk demesi zoruma gidiyor her geldiğimde bidaha gitmicem artık diyorum ama başka gidecek yerde yok bütün gün evde bunaliyorum :/ x

26 Cevaplar

0 oy
(22,073 puan) tarafından
Ay valla ben çok rahat ediyom ne güzel iş yok güç yok otryom yatiyom .d
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sık gitme canım ne olursa olsun çok yiyen baldan usanır demişler arada ozlet kendini 
0 oy
(90 puan) tarafından
17 yıllık evliyim annem birtanedir çocuklarımı o büyüttü her zaman yardımcı idi. Ama şimdi 3.ye hamile kaldım annem yine bakarmısın dedim yok kızım ben nasıl bakıyım elimdeki salça yı düşürüp kırıyorum diyo kıyamam. Yani fiziiiken  ve ruhen müsait değilse nasıl dayansın garipler. Şuda bi gerçekki evimiz artık sadece kocamızla olduğumuz ev ana evi baba evi yalan oluyo
0 oy
(579 puan) tarafından
Valla ben bugün gelcem desem yok demez annem 3 tanede çocuk var bende babamda aynı şekilde gitsem annem hiç bişey yaptırmaz bana sen çocuklarınla ilgilen ben yaparım kızım der benim evime geldiğinde de herşeyi annem yapar ellettirmez bana ama buna rağmen 10 gün kalsam rahat batar bana hemen evime dönmek isterim yani 
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Valla ben aşırı rahatım ya elbet arada ciddi olarak ciddi olmayarak ne kadar huysuz olmuş diyolar yada gece hiç uyutmadi diyolar bende ben onun anasiyim sende benim sende çekmek zorundasın bir anneanne kolay kolay olunmuyo diyorum belasin diyo işi espriye vuruyorum :) iki haftada bir gidip bazen bir gece bazen 3-4 gece kaliyorum eşim bıraksa daha da fazla kalirim yani ne iş var ne güç ne yemek derdi hepsini güzel anam yapıyo valla :) onlar da bir yerde yaşlanıyolar kaldıramıyolar sesleri onları da anlamak lazım bazen kendi çocuğumuz olduğu halde genç yaşımiza rağmen biz bile kaldıramıyoruz öyle düşün 
0 oy
(476 puan) tarafından
Walla cnm 4yıllok evliyim 2kere kaldım annemde 3yasında olglum var yaramaz  oturmaya falan gittigim zmn rahat edemiyorum bişey demiyorlar bırak oynasın ona bişey olmasın diyorlar ama  insanın ewi gibi yok bence yaaa 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 624 göst.
21 Temmuz 2022 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 146 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 324 göst.
9 Eylül 2021 Aile kategorisinde Nursena324 (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 821 göst.