0 oy
536 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
ay kinamiyorum ama cok utandim cekilen videolari izliyim vakit gecsin guluyim dedim uygulamayi indirdim   canli yayon bolumu varmis bi baktim yaslilarmi dersiniz kapali basli dekolteli kadinlarmi dersiniz yerin dibine girdim utandim sildim ay ne hale gelmisiz vallahi tobe ya

12 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ne indirdim ne izledim zaten günahım çok izleyipte daha çok günaha girmek istemem
tarafından
aynennya hoca bile vardi sok oldum vaaz veriyo djdjfj
-Reklam-
0 oy
tarafından
Beğeni almak için herşey yapıyorlar edep kalmadı ortalıkta 
tarafından
ay evwt kadin gobek atiyodu kapali bide utanmaz djdnd
0 oy
tarafından
Hiç üye olmadım çoğu vidyo gerçekten çok abuksubuk
0 oy
tarafından
Tiktok illetini çıkaran ve yayanlar helak olsun kaç yuva yıkılıyor kaç genç kızlar kötü yollara düşüyor Rabb'im islah etsin inşallah
tarafından
amiin amiin
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Kimin eli kimin cebinde belli deil küçük çocuklar bile izliyor aileleri görmüyor herhalde edep diye bisey kalmamış allah çocuklarımızı kötü yola yaptırmasin ( amin)
tarafından
amiin amiin
0 oy
tarafından
Aklı olan yanından geçmez zivanadan çıkan soluğu tik tok da alıyor 
0 oy
(11,492 puan) tarafından
Beğeni olmak için çocuklarını kullanan Bi uygulama cnm ne beklersin 
tarafından
sadece cocuklar olsa 70 lik teyse vardi ahshahd
(11,492 puan) tarafından
Hiç işleri yok ya 70 yaşında kadınsın ne işin var orda. Yat uyu
0 oy
(1,056 puan) tarafından
O tekmi vücutlarını aliyolar onu bile çekip atıyolar bende yükledim müzikli vidyolar çekiyolar ya kizminkini de çekerim dedim allahım görünce şok oldum sildim senin gibi
0 oy
(13,037 puan) tarafından
Ben öyle edepsiz insanlar görmedim ya pislik yuvası resmen 
0 oy
tarafından
Her kafadan var orda hani diyorlar ya tiktok insanları salaklaştirmadi saalak insanları ortaya çıkardı.....
tarafından
evet bencede jdndcj
0 oy
tarafından
Bişey soyliyimmi bu tıktok uygulamasi memleketin ortalama zeka seviyesini ortaya çıkardı biliyormusun :D ben geçen gün bı video gördüm 30 35 yaşlarında bir kadın taş çatlasın 20 yaşında bir çocukla nikah dairesinin önünde video çekmiş evlenmişler çocukta örgü hırka kot pantolon kadında bı tane kadife abiye altında kot pantolon terlik saçları sıksan bir kilo yağ çıkar . Kınamiyorum asla kıyafetlede yargilamiyorum ama insan olanları biraz temiz kullanmaya çalışır bı tane tsortum olsa onu her gece yıkayıp sabah giyerim yani bu kadar olmaz dedim 
tarafından
hahahahah djfnf
0 oy
tarafından
Aynen bende indirdim midem kaldurmadı sildim

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 729 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde gulistaN_18 (3,810 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,828 göst.
1 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,206 göst.
2 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 379 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,434 soru

24,531,880 cevap

359,999 kullanıcı

...