0 oy
329 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (470 puan) tarafından
150 günlük bebegim.Sürekli uyanıp emmek istiyor gece uykusuz kalıyorum ne yapabilirim .ek gıdaya ufak ufak başladım .acaba aç mı kalıyor doymuyor mu

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olabilir canim muhallebi falan yedirebiliesin  yatmadan  önce 
(470 puan) tarafından
Tatlı olmaz mı muhallebi verilir mi ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uyandığında kaç dakika emiyor
(470 puan) tarafından
Baya baya emiyor yani emzik kullanmiyo ondan mı yapıyor dcem ama acikmis oluyo 15-20 dk felan emiyor
tarafından
Hep mi böyleydi canım yeni mi oluyor benim ki de o günlerde bir hafta böyleydi
(470 puan) tarafından
Yeni 10 gündur böyle.uyku problemimiz vardı gece uyumuyordu onu atlattık şimdide gece emmeye kalkıyor illa gece uyanacak :))
0 oy
tarafından
Valla benim ki 3 yasina gircek sabah 6 ya kadar uykuyla uyaniklik arasindaydi derdi ne cozemedim.

Bide ayagini paat getirdi suratima felegim sasti :D dertleri ne bilmiyorum :D
(470 puan) tarafından
Geçen sabah bende öyle uyandım.suratima bı tekme çılgın bunlar:)
0 oy
tarafından
Benimki de öyle ac kaldığını zannetmiyorum ben mama da veriyorum uyumadan yine aynı şeyi yapıyor 
(470 puan) tarafından
Emzik almadı ondan mı uapiyo dicem ama 10 gndur yapmaya başladı bunu
tarafından
Yok kuzum ondan değil benimki de dördüncü ayında öyle yapmaya başladı altı ya girecek hala ayni ondan önce öyle değildi
0 oy
tarafından
Benimki de saat başı uyanıyor aynı. Eğer mümkünse eşinden rica et uyandığında o uyutsun. Böyle böyle kendi tekrar uykuya dalmayı öğrenir. Biz süt makinesi olduğumuz için iyice nazlanıyorlar bize. Sen 3 saatte bir emzir sadece
(470 puan) tarafından
Eşim de hiç durmuyor bakamiyrm diye söylenir çocuk hepten uykusu açılır
tarafından
Bakamaya bakamaya bakmayı öğrenir. Biz nasıl öğrendiysek. Sen o bakamıyor diye elinden alma. Fırsat ver öğrensin o da ilgilensin her şey senin üzerine kalmasın
0 oy
(5,298 puan) tarafından
Ac kalıyor olabilir canım. Gece uykusunun içinde biberonla devam sütü vermeyi deneyebilirsin.
0 oy
(6,853 puan) tarafından
160, gunluguz bizde cnm gece 3 kere fln kalkiyoruzml. Ben 180 gün olunca ek gıdaya başlamayı planlıyorum
(470 puan) tarafından
Neler veriyosnz mesela
(6,853 puan) tarafından
Vala cnm bisiye başlamadım arada mandalina tattirdim o kdr armutu havucu dişlerini kasisin diye verdim. 160 gunluguz 180 olalım öyle vericek cnm. İlk yoğurt bal kabağı patates havuç vermeyi düşünüyorum 3 gün kuralı ile
(199 puan) tarafından
3 gün kuralı ne oluyor cnm tam olarak
(6,853 puan) tarafından
3 gün veriyorsun aynı ürünü alerji olup olmadığını öğrenmek için
(199 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Emzirceksin daha öle doyurucu bir ek gıda verme 1 saat uyu emzir bidaha yat kalsın emzir yat uykusuzluktan olunmez ama sindiremez se daha büyük sıkıntı bebise yazık
(470 puan) tarafından
Doyurucu bsey vermiyorum tadına baktiriyrm sıvı şeylerin
0 oy
(324 puan) tarafından
Akşam yatmadan önce muhallebi yedirin karnını tok tutar aç olduğu için uyanıyordur 
(470 puan) tarafından
tatlı verilmez diyorlar ama bilemedm şekersiz yapılır mi
(324 puan) tarafından
Pirinç unundan yap tatlı yapma canım
0 oy
(265 puan) tarafından
Ek gıda ver açıklıyor geceleri 5 büyük u geçtiyse 2 kez ver günde o zaman azalıyor kalkmasi
(470 puan) tarafından
150 günlük erken olmaz mı doyurucu bir şey vermek için
0 oy
(265 puan) tarafından
Imkaniniz varsa uyku egitimi düşünün 4. Aydan sonra o kadar rahatlarsınız ki
(470 puan) tarafından
Saat 4 e kadar uyumuyordu uyku eğitimi denedim 2 haftadır 12-1 gbi uyuyor bu seferde gece emmeye kalkmaya başladı.illa gece kalkacak bir iki olsa idare ediyordum ama saat başı uyanıp emmek istiyor
(265 puan) tarafından
Ben danışman ile yürütüyorum aynı sizin gibiydi ama düzelmeye başladı çok şükür odasını da ağırdık danışmanimla
0 oy
(14,170 puan) tarafından
Oğlumda öyleydi mama aldım rahatladım canım 2 saate yakın uyuyor mama yiyince
0 oy
tarafından
Benim oğlum 9.bucuk aylik saat başı kalkıyor 2 saat uyudumu şükür ediyorum. Emen bebek kalkıyor yapicak birsey yok canim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 253 göst.
22 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 276 göst.
0 oy
1 cevap 96 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nlgn.hll. (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 267 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,571 soru

23,763,039 cevap

315,516 kullanıcı