Hayırlı sabahlar kizlar, okadar moralim bozukki doguma dair hic bir belirti yok sanki etrafımda hamile olan herkez dogurmus bir ben kalmışım gibi hissediyorum. Ilk dogumum olacak kizimi cok merak ediyorum hayirlisiyla gelsin artik istiyorum hic bir belirti yok. Bunun üstüne birde kaynanam canimi sıkıyor sancini çekerken ben yaninda olacam ben ilk defa babaaane olacam diye tutturdu. Ben kendi annemi bile istemedimki kaynanama firsat olmasin diye ama arsız anne rahat edemem dedigim halde ani yasamak istiyorum diyor. Benim canimdan can cikacak belki agresif olacam bagirip cagiracam kimseyi kirmak istemiyorum o durumda hatta kendiyle kiyas yapmasinida istemiyorum ama sanki canli canlı belgesel izlemeye meraklı izleyici olaraj gelmek istiyor. Hatta yazmıştım gectigimiz pazar 39 oldum bende mangal yemeğe geldi diye ki havalar sicak ben sicakdan bunaldim Şişiyorum nefesi bile zor alıyorum. okadar üzüldüm ki o tutarsız tavrina, Allah mangalı nasip etmedi. Kömür bitmis onlar geldikden sonra da bisiklet maratonu basladi polisler yolu kapadi cikip alamadilar. Firina verdik artik. Yedi icti saolsun bari yikadi cayada kalmadilar oturun okadar uzak geldiniz dedim (160km) yok dediler gittiler. Yoldayken kocami aradi oglum biz caya niye kalmadik biliyormusun sumeyra cok sicakladi rahatsiz etmeyelim diye cayi içmeden çıktık ben cok ince fikirliyim dedi bide. Saka gibi ya ince fikirli olan cikip gelmez sirf merakindan geldi sancim varmi yokmu diye. Ne diiim aaaf. Kusura bakmayin doluyum biraz. Daha cok seyler varda neyse...