0 oy
337 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,692 puan) tarafından
18 aylık oğlum var kızlar bende 15 haftalık hamileyim bazen akşam çok yorgun oluyorum ama imkanı yok oğlum babasinda asla durmuyo resmen ağlama krizine giriyo babası alıp başka odaya götürmeye çalışıyo daha beter beni yoruyor sakinleştirmem zaman alıyor napcam ben böyle hiç bilmiyorum eşime de kızıyorum sen bu çocuğu sinir ediyosun o yüzden böyle oluyo diye 

4 Cevaplar

0 oy
(7,095 puan) tarafından
Ilk baslarda ucunuz beraber zaman gecirin babasina alistirmaya calisin cocugu sonra yavas yavas guzel dille anlatarak esine ver kuzum oyle oyle alisir ins 
(4,692 puan) tarafından
Babası da hep evde işi evde yani ders saatleri dışında hepte görüyor benim kadar asla ilgilenmiyo ama bana da aşırı bağlı oğlum ama mesela dün annemlerde kaldım bugün geldim annemler de abim.ve erkek kardeşime hiç öyle yapmıyo onlarla diğer odaya gidiyo oyun oynuyo falan erkek kardeşim uyutuyo ama eşim asla uyutamiyo çözemiyorum
(7,095 puan) tarafından
Kuzum bi okutmayi dene istersen cocugunu ins duzelir
(4,692 puan) tarafından
Valla canım eşim onun üzerine okuduğu kadar kimse okumuyor ya resmen ay da bir hatim indiriyo ama nafile ya
(7,095 puan) tarafından
Kuzum olmadi bi pedagog gorsun cocugu o zaman
(4,692 puan) tarafından
İnşallah gerek kalmadan düzelir ama düzelmezse öyle yapcam
-Reklam-
0 oy
(1,347 puan) tarafından
O da daha küçük cnm normal 2 ci çocuk için biraz daha bklesydnz keşke çok zorlanrsn Allah yardımcın olsun 
(4,692 puan) tarafından
Kuzum istemiyoduk ki ne eşim ne ben korunarak hamile kaldım duyunca da şok oldum zaten
(1,347 puan) tarafından
Aaa ayy Allahım yardm etsn inşallah canm kazaya kurban gtmşsn galiba eşin mi korunuyor Du sadece
(4,692 puan) tarafından
Evet canım ama hiç bişeyden şüphe de etmedik ki öğrenince oda bende şok olduk hatta Allah'ım.affetsin ben yaşım da küçük olduğu için biraz ağladım 21 yaşındayım tabi şuan öyle değilim rabbim sağlıkla kucağıma aldırır inşallah
(1,347 puan) tarafından
İnşallah canm ama tek eşler korunnca güvenli olmuyo malsef bnde Bi yolunu bulmaya çlşcam inşallah Rabbım evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canm ❤️
0 oy
(5,909 puan) tarafından
Oyyy isin zor valla
(4,692 puan) tarafından
Bide ben doğum yapınca nasıl olcak düşünmekten artık yoruldum bunun hastanesi var evi var sezeryan olcam çünkü
0 oy
(2,480 puan) tarafından
aynı canım bende 19 haftalık hamileyim 14 aylık çocuğum mecburen ayakta durmaya çalışıyorum dinlenemiyorum
(4,692 puan) tarafından
Cidden zorlanıyorum ya bide bu hamileligim.surekli mide bulantısıyla geciyo mahfoldum artık

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 412 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde curious (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,454 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
29 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 774 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,526 soru

23,593,602 cevap

305,688 kullanıcı

...